Gündem

2020'de toprak burçlarını neler bekliyor?

2020’de toprak gurubundaki burçları ne bekliyor? Toprak gurubuna giren siz Oğlak, Boğa ve Başak burçları gelecek yıl sizi ne bekliyor? 2020 yıllık burç yorumunuzu okudunuz mu? 2020 yılı hangi burçlar için olumlu geçecek? Oğlak burcu 2020 yıllık burç yorumu ne söylüyor? Boğa burcunu 2020 yılında neler bekliyor? Başak burcu için 2020 yılı nasıl geçecek? 2020 yılı olumlu geçecek mi? Bugün burcunuzu okurken yükselen burcunuza göz atmayı unutmayın… Hepinize mutlu yıllar!

OĞLAK BURCU (22 Aralık-22 Ocak)

Sembolü: Oğlak

Elementi: Toprak

Niteliği: Kardinal (öncü)

Yönetici gezegeni: Satürn (disiplinin ve olgunluğun gezegeni)

Renk: Kahverengi, siyah

Gün: Cumartesi

Uğurlu sayılar: 4, 8

Uğurlu taşları: Turmalin, Zirkon, Yakut, Lal, Malahit

Olumlu özellikleri: Sadık, ailesine düşkün, çalışkan, adanmış, dürüst, korkusuz

Olumsuz özellikleri: Kötümser, bağışlamaz, soğuk, maddiyatçı, burnu havada, umutsuz

En sevdiği şeyler: Kartvizitler, hedefler, iş unvanları, görev yapmak, aile, gelenek

Nefret ettiği şeyler: İstifa etmek, uluorta bağırmak, dikkatsizlik kaynaklı hatalar, kılavuz olmadan yolculuk yapmak, bir şeyi sırf yapmış olmak için yapmak,

Gizli tutkuları: Her ihtiyacı karşılamak

Güçlü yanları: Sorumluluk sahibi, disiplinli, otokontrollü olmaları, iyi yönetici olmaları

Zayıf yanları: Her şeyi bildiğini zanneden, bağışlamaz, küçümseyici olmaları

Oğlak Burcu 2020 Yorumu

Eski güzel günlerinizin geri gelmesi sizi memnun edecek. Bu yıl vereceğiniz kararlar, önümüzde ki 5 yıla damgasını vuracak. Ve en güzel tarafı bunların çoğu güzel şeyler olacak. Bu yıl büyük bir aşk kapınızda! İş hayatınızda büyük değişiklikler olacak ama hepsi de sizin için olumlu değişiklikle
Yıl eğlence ve sosyal aktivitelerle geçecek. Bütün insanlarda mal biriktirip, güzel ve sağlam ev, eşya sahibi olup, iyi giyinip güzel görünerek dünyevi bir kalıcılık ve refah elde etme arzusu vardır. Ancak Oğlağın benliği için bu arzu, var olmanın temel tadıdır.
2020 yılı siz Oğlaklar için, yüksek eğitim, yabancı ülkelerle alakalı tüm bağlantılar, hukuk, din, politika, yayımcılık, yabancı dil öğrenme, akademik kariyer elde etme ve meslek sahibi olmak ve iyi bir pozisyon elde edebilmek isteği kendinizi en fazla zengin, değerli ve etkileyici olarak görmek isteğiniz alanlar olacaktır. Bu konularda güçlü olmak arzunuz son derece yükselecek ve dışarıya karşı yine bu konularda güçsüz görünmekten özellikle sakınacaksınız. Uranüs gezegeninin olumlu ve bereketli enerjisi sayesinde çalışarak, emek sarf ederek, dişinizle tırnağınızla kazanacağınız zaferler için şimdiden kendinizi hazırlamanız yerinde olabilir.
2020 yılında, kafanızın içindeki tüm sorulara cevap bulabilir ve arzularınızın gerçekleşmesi sonucunda, dünyaya daha huzurlu, kendinizden emin bir ruh hali içinde bakabilirsiniz. Aşk hayatınız, flörtleriniz, yaratıcılık gerektiren her türlü faaliyetiniz, çocuklarınız veya çocuk sahibi olmak adına düşünceleriniz, yaşamın keyifli yanlarının tadına varmak adına olan tüm eylemlerinizde ise belirli bir sınırlanmış, çekingenlik olsa da, bu konularda yaklaşık iki yıl içinde gelişmek ve büyümek açısından fırsatlarla karşılaşabileceksiniz.
Bağımsızlık duygunuzu ve bugüne dek olan bakış açınızı yenileyerek değişime uğraşacağınız alan ise, ileriye yönelik hedefleriniz, grup faaliyetleriniz, sosyal hayatınız ve dostluk ilişkilerinizde olacaktır. Özgürleşmek adına içinizde en derin duyguları taşıyacağınız konuların başında da mesleğiniz ve kariyeriniz gelecektir.

Aşk ve İlişkiler
08 Mart- 17 Nisan arası arkadaşlık ilişkileri, sosyal faaliyetler ve güçlü duygular içinde arkadaşlık merkezli beraberlikler kendinizi keyifli hissetmenizi sağlayıcı bir dönem olarak yer alıyor.
23 Nisan- 29 Mayıs tarihleri yönetici gezegeninizin konumu dolayısıyla aşk konusunda şanslı bir dönem. Bu süreçte karşı cins tarafından oldukça çekici hale gelmenizi sağladığı gibi, yakın beraberlikler açısından da daha dikkatli ve özenli davranışlar sergileyeceğiniz bir süreç anlamı taşıyor.
11 Temmuz- 26 Ağustos dönemi aşk açısından olumlu bir süreç. Sabit fikirlilikten uzak kalmanız halinde mutlu bir ilişki yaşayabilirsiniz. Aşk konusunda seçicilik ve her detayın üzerinde durmak ve mükemmeli arzulamak gibi etkiler yaratabilir.
19 Eylül- 30 Kasım tarihleri arası ise, özellikle ciddi ilişkiniz, evliliğiniz konularında dikkatli hareket etmeniz ve gerekli dengeyi kurmanız halinde beraberliğinizde çekim gücünün yükseleceği bir zaman olabilir. Çatışmak yerine uzlaşı içinde olmaya çalışmak, farklılıklarınız konusunda ortak bir nokta oluşturmak adına ılımlı davranmak faydalı olabilir. Ayrıca cinsel paylaşımlar açısından da senenin sonları gayet etkili dönem olarak gözükmekte.

Olumlu İlişkiler: Başak, Terazi, Yengeç
Zorlu İlişkiler: Kova, Aslan, Koç

İş ve Kariyer
10 Ocak- 23 Mart döneminde özgür düşüncelerinizi hayata geçirmenizi sağlayan iş fırsatları yakalayabilir veya şu anki pozisyonunuzla ilgili bir karara varmak gereği duyabilirsiniz. Mars gezegenin geri hareketinin devam etmesi nedeniyle karar vermeden önce düşünmeniz iyi olabilir. Sabit fikirlilikten uzak kalmanız halinde orijinal ve sıra dışı gelişmeler yaşayabilirsiniz.
19 Nisan- 18 Mayıs döneminizde girişimler açısından güçlü bir ifade kazanabilir, daha cesur bir şekilde isteklerinizin peşinden gidebilirsiniz. Bu durum mesleki açıdan size oldukça yeni fırsatlar getirebilir.
22 Ağustos- 12 Ekim döneminde gündelik iş temponuz açısından ilişkilerinizi güçlü tutmaya çalışmalısınız. Mesleki açıdan bir ortaklık veya eşiniz vasıtasıyla gelişmeler yaşayabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken konu, paylaşmaya ve iş birliğine açık olmak, pasif tepkiler yerine girişimci davranmak olmalıdır. Tam tersi bir durum içsel olarak gerilimlere ve hareketsizliğe neden olarak dönemin olumlu gelişmelerinde yararlanmanız önünde engel oluşturabilir.
08 Kasım- 28 Aralık dönemi yurtdışı bağlantılı işleriniz, mesleki açıdan akademik kariyeriniz ve eğitim konularında gayet olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Parasal Konular
21 Aralık 2019- 17 Mart 2020 arası dönemde iletişim yoğunluğu içinde oluşunuz aynı anda birden fazla işle uğraşmanız, ek gelirler sağlayacağı gibi, yapacağınız görüşmelerde durumunuzu düzeltebilecek girişimlerde de bulunabilirsiniz. Sizler genel olarak tutumlu kişiler olduğunuzdan bu dönemde harcamalar konusunda dikkatli olun uyarısından ziyade, daha esnek düşünmeye çalışmalı ve fırsatları değerlendirmelisiniz demek daha doğru olacaktır. Gayet aktif bir dönem olabilir.
23 Mayıs- 14 Haziran dönemi, parasal konularda ilişkiler ağınızı genişletmeniz ve gerekli kişilerle bağlantıya geçme açısından girişimlerde bulunmanız gayet faydalı olabilir. Haberleşme trafiğiniz yoğun ve yolculuklar aracılığıyla parasal kazançlar açısından verimli görünüyor.
13 Ekim- 11 Kasım arası kendi kazanımlarınız dışında yerlerden gelebilecek gelirler açısından etkilidir. Yabancı ülkelerle bağlantılar faydalı olabilir. Eşinizle alakalı gelişmeler maddi açıdan sizi rahatlatabilir. Bu dönemde her zamanki gibi yatırımlarınızı değerlendirmek konusunda dikkatli olmalı, paranızı nerelerde değerlendirmeniz gerektiği konusunda planlar yapmalısınız. Gayet aktif, hızlı bir tempo içinde maddi konularla meşgul olacağınız bir dönem. Ortaklık konularında da etkili olacak bu zaman diliminde hukuk davalarınız, sigorta gelirleriniz, miras, kredi gibi konular aracılığıyla maddi gelirler söz konusu olabilir.

Sağlık
26 Ağustos- 24 Ekim döneminde yoğun temponun getirdiği yorgunluklar, keyifsizlik durumu görülebilir. Birebir iş ilişkisinde bulunduğunuz kişiler veya eşiniz kaynaklı sağlık problemleriyle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Boğaz rahatsızlıkları, bel ağrıları ve psikolojik yönden alınganlık hali gibi durumlar oluşabilir.

BOĞA BURCU (21 Nisan-21 Mayıs)
 

Sembolü: Boğa

Elementi: Toprak

Niteliği: Sabit

Yönetici gezegeni: Venüs (güzelliğin ve aşkın gezegeni)

Renk: Yeşil, pembe

Gün: Cuma, Pazartesi

Uğurlu sayılar: 6, 4

Uğurlu taşları: Turkuaz taşı, Topaz taşı, Pembe Kuvars, Safir, Yeşim

Olumlu özellikleri: Sabırlı, düzenli, yardımcı, romantik, özenli, adanmış

Olumsuz özellikleri: Fazla hoşgörülü, inatçı, tembel, fazla ihtiyatlı

En sevdiği şeyler: Fotoğraf, dağlar, güzel müzik, gurme yemek, yemek pişirmek, bahçecilik, romans, kaliteli giysiler,

Nefret ettiği şeyler: Acele ettirilmek, parayı israf etmek, kirli şeyler, oteller, ani değişiklikler, engeller, güvensizlik

Gizli tutkuları: Her şeyin en iyisine sahip olmak

Güçlü yanları: Güvenilir, sabırlı, pratik, adanmış, sorumluluk sahibi, stabil olmaları

Zayıf yanları: İnatçı, sahiplenici, tavizsiz olmaları
 

Boğa Burcu 2020 Yorumu

Sevgili Boğa, zor bir yıla daha hazır olmalısınız. Harcadığınız her kuruşu harcarken Boğa burcuna ters olsa da iki kere düşünüp hesaplayarak hareket etmelisiniz. Yılın ikinci yarısında hayatta hiç hissetmediğiniz duyguları yaşayabilir hayatınızın aşkını bulabilirsiniz. Bu yıl şanslarınızı iyi kullanabilmek için maddi riskler almamaya çalışın. Ancak, işinizi büyütmek veya unvan sahibi olmak istiyorsanız mart ayındaki tutulmanın neden olacağı değişiklikleri bekleyin! Aralık rahat geçecek.
2020 yılı siz Boğalar için, görünümünüz, genel moraliniz, canlılığınız, kendinizi ifade ve tüm eylemleriniz, düşüncelerinizle ortaya koyabilme gücünüz, yaşamınızla alakalı tüm planlarınıza bakış açınız, yeni kararlarınız, yeni başlangıçlarınız ve tüm değişimlerinizi konusunda oldukça destekleyici, kuvvetlendirici ve inancınızı güçlendirici bir etki yaratacaktır. Ayrıca doğum haritanızda Venüs gezegeninin yönettiği evler, yaptığı görünümler ve bulunduğu yaşam alanları bundan fazlasıyla nasibini alacaktır. Bu süreçte, kendinize olan güven duygunuzun artışı yükselir, girişimler için cesaretiniz artar ve kendinizi dış dünyanın tüm şartlarıyla baş edebilecek hale gelebilirsiniz. Venüs gezegeni Boğa burcunda güçlü bir enerjiye sahip olmasa da siz bir Boğa burcu olduğunuz için doğal olarak bu konuda şanslı olacaksınız. 10 yılda bir oluşan bu enerji sizler için geriye dönüp düşündüğünüzde o zaman yapamadıklarınızı gerçekleştirme imkânı da tanıyacaktır. Özellikle mesleki konularda kendinizi kariyer anlamında ileriye doğru hamle yapabilecek şekilde düzenleyebilirsiniz. Toplum hayatı içindeki yerinizi pozitif anlamda belirleyebilir ve geleceğinizin kontrolünü elinize alabilecek şekilde yaşamınızı şekillendirebilirsiniz.
Yeni başlangıçlar yapmanızı sağlayacak bu enerji altında, sizin gibi çalışkan, sorumluluğunun bilincinde olan kişiler için ektiklerinizi biçme vaktidir. Zor bir yıl olacak olsa da, hiçbir baskı altında çökmenize, ruhsal yönden kendinizi kötü hissetmenize, korku ve kendinizi ortaya koyma gücünüzle ilgili kaygılar yaşamınıza gerek yok. Yaşam şimdi pozitif anlamda size yeni imkanlar getirecek, gerek iş, para gerekse ilişkiler yoluyla yeni bir hayatın kapılarını aralayabileceksiniz. Şartlarınız için öyle büyük savaşlardan geçmeden, içinizde zaten var olan sorumluluk hissiyatıyla ileriye doğru kolayca hamleler yapabileceksiniz. Yakın çevrenizle olan ilişkiler, aşk hayatınız, dışarıdan maddi ve manevi anlamda destek bulmanız ve hedeflerinizi gerçekleştirebilme olanakları yakalamanız gayet mümkündür.
Yönetici gezegeniniz Venüs ise, yaşama bakış açınız ve dünyayı algılayışınız, özgürlük düşünceniz ve kendi bireyliğinizi bağımsız bir şekilde dünyaya gösterme gücünüz, normal düzeninin dışına çıkarak önce çevrenizi sonra da tüm dünyayı keşfetme isteğinizle alakalı dersler görme ve sonunda kendinize ait bir düzeni kurabilmek için verilen mücadelenizin belirtisi olacaktır. Bu süreçte siz, bugüne dek yaşadıklarınızı ve bu süreçte yaşayacağınız her tecrübeyi belirli bir çerçeve içinde gözden geçirerek yaşam felsefenizi genişletecek veya yeniden oluşturmak için çaba sarf edeceksiniz. Kimileriniz yüksek eğitim, kimileriniz evlilik, kimileriniz bir başka ülkenin topraklarında çalışarak, kimileriniz ise yeni bir çevrede yeni bir hayata başlayarak bunu oluşturmak durumundadırlar. Bu dönem bir keşif süreci olduğu için, birçok konuda olduğu gibi, iç aleminizdeki inanç sistemini yeniden gözden geçirmenizi sağlayan deneyimler yaşayabilirsiniz.

Satürn bu yıl içinde çevrenize karşı olan tepkilerinizde, bağımsızlığınızı, orijinalliğinizi, yaratıcılığınızı, geleneksel olmayan, tuhaf ve biraz da eksantrik bir şekilde davranmanıza neden olacaktır. Çevrenizdeki insanlar sizi anlayamayacak ve neden bu yollarla düşüncelerinizi açıkladığınızı bir türlü algılayamayacaklardır. Zamanın ilerisinde düşünecek bazı anlarda zihniniz huzursuz ve çatışmaya hevesli hale gelebilecektir. Akrabalarınızla, komşularınızla ilişkilerinizde farklılıklar, ara sıra gerilimler olacaktır. Her şeyi çabucak kavrama ve çoğunlukla alışılmamış tarzda öğretme de etkiler arasında yer alacaktır. Bu dönemde insanlardan kaçma meyliniz oluşabilir. Soyutlanmış bir yabancı, özeleştirileri ile kendisine eziyet eden biri haline de gelebilirsiniz. Tüm gelenek ve kuralları hiçe sayan çılgın ve uçuk bir düşünür hali de yine etkiler arasında yer alabilir.

Aşk ve İlişkiler
14 Ocak-27 Şubat ilişkilerinizle ilgili konularda daha dikkatli adımlar atmaya çalışmak, olumlu fakat bir o kadar da bazı şeyleri gözden geçireceğiniz bir dönem. İlişkilerde sorumluluk ve güvenilirlik arama.
8 Mart- 19 Mayıs Mars gezegeninin geri ileri hareketi nedeniyle tekrar ilişki evinizdeki seyri nedeniyle son bir değerlendirme ve son bir karar anlamı taşıyabilir. Çatışmalar ve gerginlikler söz konusu olabilir. Birbirinizin farklılıklarına saygı göstermeli, sakin ve mantıklı bir şekilde iletiş kurmaya gönüllü olunmalıdır.
17 Mart- 18 Nisan yakın çevrenizle olan ilişkileriniz ve aşk konusunda gayet keyifli, şefkatli, oldukça etkileyici olumlu bir dönem.
2 Nisan- 5 Nisan eviniz, aileniz veya yuvanızla alakalı konularda gerginlik, ilişkiler nedeniyle yaşanan sıkıntılı bir dönem. Agresif tavırlarınız en fazla yuvanız sınırlarında görülebilir. Dediğim dedik tavırlar sergileyebilirsiniz.

28 Nisan- 21 Mayıs aşk açısından senenin en şanslı zaman aralığı. Duygularınız ve istekleriniz arasında uyumluluk, ilişkinizdeki sorunların sona ermesi söz konusu. Hayatın zevkli yanlarının keyfini birlikte çıkaracağınız yeni bir aşk kapınızı çalabilir.
18 Haziran-12 Temmuz ciddi ilişkinizle alakalı konularda partnerinizle aranızda oluşabilecek duygusal sorunlar baş gösterebilir. İlişkinizle alakalı son bir karara varma isteği duyabilirsiniz.

21 Kasım -28 Aralık dış dünyada sevginizi göstermek ve ilişkiler kurabilmek açısından etkili bir dönem.

Olumlu İlişkiler: Balık, Başak, Yengeç
Zorlu İlişkiler: Kova, Koç, Terazi

Parasal Konular
21 Şubat- 23 Mart parasal konularda sürprizler, dostlarınız aracılığıyla kazanılan paralar, ekip halinde yapılan işlerden ve birebir ilişkilerden elde edilen finansal gelirler olabilir. Parasal açıdan son derece hareketli ve gayet olumlu girişimlerde bulunabileceğiniz dönem.
14 Mayıs- 15 Temmuz ve 19 Temmuz- 16 Ağustos döneminde başkalarından elde ettiğiniz gelirler konusunda bazı belirsizlikler, kendi bildikleriniz konusunda direnme ve sabit fikirli davranmanız söz konusu olabilir. Başarılı olma isteğinizin altında yatan en önemli sebep parasal yönden güçlü olmaktır. İyice düşünmeden incelemeden risk almamalı, paranızı gerekli yerlerde kullanmaya özen göstermelisiniz.

İş ve Kariyer
27 Aralık- 16 Mart Neptün geri hareketi dolayısıyla gündelik iş temponuz açısından oldukça hareketli, birden fazla işle uğraşmak, iletişim ve haberleşmenin yoğun olduğu bir süreç. Mesleğinizle alakalı konularda eğitim sürecinden geçebilirsiniz. Birlikte çalıştığınız insanlarla rekabet içine girebilirsiniz. Birden fazla projeyle uğraşma dönemi olduğundan odaklanma konusunda dikkatli olmanız halinde büyük bir sorun çıkmayabilir.
15 Mayıs- 28 Haziran birlikte çalıştığınız insanlarla fikir alışverişleri, çok yönlü hareket etme isteğiniz nedeniyle birden fazla işle uğraşabilirsiniz.

12 Ağustos- 14 Ekim mesleki konularda harekete geçmek veya karar almak konusunda zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Kendinizi ortaya koymakta zorlanmalar olabilir. Bu dönemde paylaşma ve iş birliğinde bulunmaya çalışmanız gerginliklerin veya tersliklerin azalması konusunda etkili olabilir.

7 Ekim- 23 Kasım sosyal aktiviteler sayesinde yeniden hareketlenme, iş konusunda güçlü kişilerle irtibata geçme ve kafanızın içindeki fikirleri hayata geçirme konusunda yoğun bir tutku, isteklilik ve girişim enerjisi hissedebilirsiniz.

Sağlık
21 Aralık -15 Mart Satürn gezegeninin sağlık evinizden geçişi aşırı şekilde hızlı bir tempoda çalışmanın getirdiği yorgunluklar strese yol açabilir. Çabucak sinirlenebilir en ufak bir şeye öfkelenebilirsiniz. Düşüncelerinizi belirli bir sakinlik içinde ifade etmeniz ve her zamanki gibi olgun ve hoşgörülü bir şekilde iletişim kurmanız bütün bunların önüne geçilmesinde etkin olabilir. Vitamin ve güçlendirici, sakinleştirici çaylar içmek gayet iyi gelebilir.
23 Kasım- 29 Aralık harekete geçmekte zorlanacağınız, içsel açıdan son derece istekli ama bunu dış dünyada gösterme konusunda enerjinizi bastırma eğiliminde oluşunuz stres yaratabilir. Sporla, meditasyonla, yogayla uğraşmak sinirleriniz açısından son derece faydalı olabilir.

BAŞAK BURCU (24 Ağustos-22 Eylül)

Sembolü: Bakire kadın

Elementi: Toprak

Niteliği: Değişken

Yönetici gezegeni: Merkür (iletişim gezegeni)

Renk: Gri, bej, açık sarı

Gün: Çarşamba

Uğurlu sayılar: 5, 14

Uğurlu taşları: Akik, Kehribar, Turmalin, Yeşim

Olumlu özellikleri: Adanmış, becerikli, yardımsever, çalışkan, hazırcevap, pratik

Olumsuz özellikleri: Vaaz verme meraklısı, kendi kendine zarar verme, kendine acıma, şekilci, eleştirel

En sevdiği şeyler: Bilgisayarlar, dergiler, uzun banyolar, konserler, çocukluk arkadaşları, hayvanlar, sağlıklı yemekler, kitaplar, doğa, temizlik

Nefret ettiği şeyler: Tembel ya da kaba insanlar, evden ayrılmak, yardım istemek

Gizli tutkuları: Kahraman olmak

Güçlü yanları: Sadık, analitik, nazik, çalışkan, pratik olmaları

Zayıf yanları: Utangaç, endişeli, aşırı yargılayıcı olmaları

Başak Burcu 2020 Yorumu

Bu yıl, yeni bilgiler edinme, eğitim alma ve yabancı ülkelere gitme arzunuz artacak. Çevrenizi genişletme imkânı bulacaksınız. Kendinizle barışık olduğunuz bu yıl da yaşanabilecek en büyük talihsizlik, bir türlü karar verememeniz ve belirsiz ortamlardan kurtulamamanızdan kaynaklanabilir! Aşk da çok şanslı görünmüyorsunuz ama bu şanssız olduğunuz anlamına da gelmiyor. Sadece renksiz ama dolu bir yıl olacak.
Diğer burçlara göre, başak burcunun empatisi ve hisleri son derece kuvvetlidir. Kendini birilerine adaması, benliğin basit arzuları içinde sıkışmaktan son kaçışıdır. Kendini vakfederek ölümsüzleştirir, ben olarak yaşayıp bir hiç olarak ölmekten kurtulur. Çünkü başkaları için yaşayanlar, egoları için yaşayanlar gibi bir tek ömür yaşayıp tüketmezler; aksine kendilerini dağıttıkları her bir hayatla var olur, sınırsızca ve sonsuzca varoluş kazanırlar. Başak burcu böyle duygusal bir idealizmi; olumlu ve faydalı bir biçimde hayata geçirir, ya da boş bir iddia olarak sürdürür.
2019 yılı Siz Başaklar için İkinci yöneticiniz Mars gezegeninin Ocak 2020 yılına kadar sürecek etkisinden söz ederek başlamak istiyoruz. Bu dönemde gelecekle alakalı umutlar ön plana gelmeye başlayacaktır. İdeallerinizi belirli bir noktaya odaklamanız için her şeyden önce disiplinli bir şekilde çalışmak ve mesleki açıdan kendinizi geliştirmeniz gerekmektedir. Kariyer sahibi olmak adına yeniden iş hayatının içinde yer almanızı veya hali hazırdaki işinizle ilgili değişimlerde bulunarak ileriye yönelik hedeflerinizi gerçekleştirmenizi sağlayıcı tedbirleri mutlak almalısınız. Değişkenliklerden uzak durarak, hassasiyet içinde olmak, alınganlıklar göstermek, en ufak bir şeyi kafanıza takarak kendi iç dünyanızda ikilemler yaşamaktan uzak durmalısınız. Yaşamın sizin için hazırlayacağı nimetlere kavuşmak için disiplin, sorumluluk ve kendinize güven olgusu son derece önemli olacaktır. Dostluk ilişkilerinizi sağlamlaştırmalı, kendinizi başkalarıyla uyumlu çalışacak şekilde ayarlamalısınız. Sosyal organizasyonlar, iş veya farklı amaçlar için yapılan seyahatler, iş hayatıyla birebir ilgisi olan kişilerle temaslar, mesleki kariyeri olan kişilerle tanışmalar ve bu tanışmalar sayesinde ileriye yönelik işlerde birlikte görev almalar gibi etkiler de yine bu sürecin faydalı yönleri arasında yer alacaktır.
Devir artık, durmak, aynı noktada ısrar etmek, sırf alışkanlık diye değişimlerde bulunmamak veya sürekli fikir değiştirmek zamanı değildir. Sizler son derece hassas yapıya sahip kişiler olduğunuz için dış dünyanın karmaşalarında kendi iç alanıza çekilerek kolayca moral düşüklüğü yaşayabilen kişilersinizdir. Fakat Uranüs’ün bu konumu sizi yüreklendirecektir ve siz ne kadar çaba gösterirseniz misliyle size karşılığını verecektir. Biz ikinci Yöneticiniz Merkür ve Oğlak burcu seyrinin sizlere Satürn’ün ilişki konusunda yaşatacağı dersler konusunda yardımcı olacağını düşünüyoruz. İki alanda da disiplinli bir şekilde ve her şeyden önemlisi sabırlı bir şekilde mücadele vermeniz halinde ve kesinlikle yılmadan özgüven duygunuzla ayakta kalmayı başardığınız zaman hem mesleki anlamda hem de ilişkinizle alakalı her tersliğin altından kalkabilecek, böylece bir taşla iki kuş vurmuş gibi arzu duyduğunuz her şeye kavuşabileceksiniz.
2020 yılında etkili olacak bir başka enerji ise Satürn gezegeninin evlilik, ciddi ilişkilerle ilgili yaşam alanınızdaki seyridir. Sizler bu etki altında, öncelikle sürecin başlamasıyla beraber, bugüne dek yaşadığınız ilişkilerden farklı bir sorumluluk anlayışı sizi sarmaya başlayacaktır. İlişkisi olanlar bu süreçte birlikte oldukları kişiye karşı daha fazla bağlılık gösterdikleri gibi beraber oldukları kişi de aynı şekilde davranmaya başlayabilir. İlişkisi olmayanlar ise, karşılarına çıkan kişinin yaşça deneyimli, olgun ve hoşgörülü tarzda olmasına dikkat edecektir. Genelde kendinizden küçük veya oldukça büyük kişiler (yaş farkı) dikkatinizi çekmeye başlayabilir. Bu durum yaş olarak görüleceği gibi, kişinin düşünce yapısının yaşıtlarına oranla farklılığı olarak da ele alınabilir.
Genel anlamda hayatınıza giren kişi, öncelikle sizin ilişki konusuna eskisinden daha fazla ciddi olarak bakmanızı sağlayacak derecededir. O güne dek sadece kendi isteklerinizle yaşayan biri iseniz, biliniz ki bu kişi sayesinde biz olmayı daha fazla öğrenmeye başlayacaksınız. Ayrıca artık yaşadığınız ilişki aşk oyunu ve flört deneyimlerden oldukça farklı, tamamen ciddiyete dönük hatta bir yaşam kurmaya kadar varacak boyutta olan beraberliktir.
Satürn gezegeni bu süreçte Terazi burcunda ilerlediği için ve sizin güneşinizle uygun açıda olması dolayısıyla ilişkiler, genel anlamda beraber aynı gündelik iş temposunu paylaştığınız kişiler olabileceği gibi, çeşitli hizmetler yoluyla tanışacağınız bir kişi de olabilir. Mükemmellik anlayışınız bu dönemde yükseleceğinden, karşınızdaki insana eskisi gibi iyimser gözlerle bakmak yerine, daha seçici ve detaylarına kadar dikkat edecek şekilde bakabilirsiniz. Bugüne dek beraberliklerde yaşadığınız zorlu günlerin biraz da sebebi iyi niyetinizin haddinden fazla oluşu ve inceleme gereği bile duymadan sadece aşık olduğunuz bir kişiyi tercih etmenizdi. Oysaki bu süreçte karşınıza çıkacak kişi sizi, siz de onu yakından tanımak için oldukça çaba sarf edecek, her şeyini öğrenmek isteyecek ve ilişkinin uzun ömürlü olması için temelinin sağlam olmasına çalışacaksınız. Bu süreçte öğreneceğiniz en büyük ders, yaşadığınız ilişkiyi her ne olursa olsun abartmamanız, karşınızdaki insanı kendiniz gibi görme yerine, onu bir birey olarak kimliğini net olarak saptamanızdır. Unutmamalısınız ki, onu ne kadar gerçekçi bir şekilde düşünürseniz yanılma payınız o denli düşük olacaktır. Bu evli olanlar için de geçerli bir durumdur. Eşiniz nasıl biridir, ilişkinizde aksayan yönler nelerdir, huzursuzluk ve mutsuzluğunuzun sebebi nedir ve bunların düzeltilmesi yolunda kim kendi payına ne yapmaktadır gibi soruların cevaplarını tam olarak vermelisiniz. Bütün bunların kafanızda oturma süreci bir buçuk yıllık zaman dilimidir. Bu dönemin sonunda hakikatler yerine oturacak, temeli kuvvetli olan evlilikler sürecek, yıllardır kanayan yara gibi devam eden ve kangren halini alan kimi evlilikler de bitecektir. O nedenle o güzelim iyi niyetinizi sınırda tutmayı, kendinizi ve onu gerçekçi bir şekilde değerlendirmeyi ve yaşamınız adına yeni bir yön çizmeyi asla ihmal etmeyiniz. Kısaca eğer yaşadığınız beraberlik sizin içsel huzurunuz ve güvenliğinizi tam olarak sağlamıyorsa ve evlilik, ilişki bağınız kuvvetli değilse, bir sürü zorlukla baş etmenizi sağlamıyorsa ve garip bir şekilde güven oluşturmuyorsa sonuç olumsuz demektir.

Aşk ve İlişkiler
18 Aralık 2019- 29 Ocak 2020 dönemi, Mars gezegeninin geri hareketi sebebiyle aşk konusunda eski ilişkinizle alakalı gelişmeler, tekrar iletişime geçme, aktif, olumlu bir süreç başlayacak. Yeni aşklar ve gelişmelerin çoğunluğunda iletişim konusu ön planda.

11 Mart- 14 Nisan dönemli duygusal ilişkilerde pozitif düşünmeye açık. Fiziksel açıdan dikkat çekmeye başlayacaksınız.

28 Nisan- 19 Mayıs ailenizle olan ilişkilere dikkat etmeli, karşılıklı inatlaşmalardan uzak durmalısınız. Bunun dışında gayet olumlu geçebilecek ve sorunları konuşabileceğiniz bir dönem olabilir. Yuvanızla ilgilenebileceğiniz, sosyal yönden evinizin şenlikli bir yer haline gelmesi söz konusu. Değerlerinize aşırı sahip çıkışınız fakat bütün bunların yanı sıra ılımlı ve hoşgörülü olmanız gereken bir dönem.
03 Mayıs- 4 Temmuz arası ise ciddi ilişki ve evliliklerde karşılıklı atışmalar, partnerin ve sizin kendi isteklerinizi birbirinize dayatmaya çalışacağınız gergin bir dönem. Eğer karşılıklı uzlaşı içinde olabilirseniz birbirinize karşı son derece büyük bir tutku ve aşk hissedebilirsiniz. Partneriniz bu dönemde kendi egosunu size daha fazla hissettirmeye çalışabilir.
10 Haziran- 12 Temmuz aşk konusunda şanslı bir dönem. Sezgilerinizin yükselişe geçmesi. Değerlerinize olan düşkünlüğünüz ve yaşadığınız ilişkiye duyduğunuz bağımlılık, sahiplenici tavırlar ve duygusal yaklaşımlar olabilir. İlişkinizin evliliğe dönüşmesi adına umutlanmaya başladığınız bir süreç.
5 Ağustos- 27 Ağustos partnerinizle aranızda oluşabilecek gerilimler ve size karşı olan eleştirilerin yarattığı gerginlikler olası. Hassasiyetinizin yüksek oluşu veya eşinizin iş yoğunluğu nedeniyle yaşanan sıkıntılar baş gösterebilir. Karşılıklı olarak anlayışlı olunması gereken zaman dilimi..

Olumlu İlişkiler: Akrep, Boğa, Oğlak
Zorlu İlişkiler: İkizler, Yay, Aslan

Parasal Konular
3 Nisan- 26 Nisan parasal kazanımlar konusunda aktif, girişimci ve kazanmaya yönelik ilişkiler ağı kurmanızı sağlayan enerjiler mevcut. Yalnız bu dönemde iş yaptığınız kişilerle ve iş bağlantılarınızda agresif tutum içinde olmamanız size pek çok fayda sağlayabilir. Paranıza dikkat etmeli, ani ve fevri kararlar vermemeli, paranıza sahip çıkmalısınız.
15 Ağustos-20 Eylül başkaları vasıtasıyla elde edilen gelirler söz konusu olabilir. İş ortaklığı veya eş kaynaklı gelirler konusunda etkili bir dönem. Eşiniz veya sevgilinizle olan ilişkinizin size sağlayacağı maddi faydalar olabilir.
15 Kasım- 30 Aralık mesleki açıdan karşınıza birçok seçeneklerin çıkması, girişim konusunda öncülük etmeye çalışma, kimsenin sizin üzerinizde hakimiyet kurmasına izin vermeyecek kadar özgürlüğünüze sahip çıkmanız gerekebilir. Gereksiz yerlerde ani tepkilerde bulunabilirsiniz.

İş ve Kariyer
21 Aralık 2019- 29 Ocak 2020 mesleki konularda eğitim görme, ekip halinde çalışmalara gönüllülük her şeye iyi tarafından bakıldığı için bazı detayları görmekte zorlanma yaşayabilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı işler, abartılı girişimlerden uzak durulması gerekir.
8 Ekim- 26 Kasım mesleki konularda yeni girişimlere istekli olacağınız, gücünüzü ve kontrol isteğinizi dizginlemekte zorlanacağınız bir süreç. Bu dönemde otoritelerle olan ilişkinizde dikkatli olmaya çalışmalısınız. Orijinal sıra dışı fikirlerinizi hayata geçirebileceğiniz işlerle alakalı araştırmalar yapmaya ve girişimci olmaya çalışmalısınız. Agresif tavırlardan ve sabit fikirlilikten uzak durmaya çalışmanız size faydalar olarak geri dönebilir.
13 Ekim- 16 Kasım mesleki konularda ilişkilerin ön plana gelmesi, iş seçeneklerinin artışı ve bu artışla alakalı konularda dağılmalara yol açabilecek bir zaman. Seçeneklerinizi değerlendirirken kendi yeteneklerinizi ön planda tutmaya çalışmak faydalı olacaktır. Çevrenizdeki kişilerle sıkı ilişkileri sürdürürken herkesle iyi olmak zorunluluğu hissedebilirsiniz. Bu durumun karşılığını alamadığınızda zorluklar yaşanabilir. Belirli bir sınırı muhafaza etmek mantıklı olabilir. Bunun dışında yolculuklar, bilgi sahibi olmak, gelişmek açısından otorite konumundaki kişilerle olan irtibatlarınızın faydası olabilir.

Sağlık
07 Şubat -23 Mart psikolojik yönden gizli saklı yaşanan ilişkiler nedeniyle kendinizi eşit şartlarda hissetmemenin getirdiği gerilimler. Duygularınızı gizlemek. İlişkide kayıtsızlıklar nedeniyle gerilime açık bir zaman. Partnerinizle aranızda oluşabilecek mesafe duygusunun getirdiği sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Yapmanız gereken daha özgür düşünmek, bağımlılıklarınız konusunda daha dikkatli hareket etmeye çalışmak olmalıdır.
13 Temmuz- 16 Ağustos Duygusal açıdan hassas bir dönem. Bazı eski rahatsızlıkların çok can sıkıcı olmasa da ilgilenmeniz gereken bir etki yaratması söz konusu olabilir. Kendinizi oldukça sevmeniz ve hayatı pozitif yönden görmeniz gerekli olan bir dönem.
 

Bir yanıt yazın