İstanbul Emniyet Müdürlüğü, UEFA Avrupa Ligi finali kapsamında Beşiktaş, Beyoğlu ve Şişli’de bazı yolların trafiğe kapatılacağını ve alternatif güzergahların belirlendiğini açıkladı.
Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, 20 Mayıs Çarşamba günü saat 11.00’den itibaren etkinlik bitimine kadar Beşiktaş, Beyoğlu ve Şişli’de birçok cadde araç trafiğine kapalı olacak.
ALTERNATİF YOLLAR BELİRLENDİ
Beşiktaş’ta Yıldız Posta, Barbaros, Çırağan ve Dolmabahçe caddeleri ile bazı bağlantı yolları trafiğe kapatılırken, sürücüler için Yıldız Caddesi, Ihlamur Dere Caddesi ve Muallim Naci Caddesi gibi alternatif güzergahlar belirlendi.
Beyoğlu’nda Meclis-i Mebusan, Galata Köprüsü, Tersane ve Sıraselviler gibi ana yollar kapatılırken; Tarlabaşı Bulvarı, Piyalepaşa Bulvarı ve Dolapdere Caddesi alternatif olarak kullanılabilecek.
Şişli’de ise Dolmabahçe Bomonti Tünel yolu başta olmak üzere Taşkışla, Maçka ve Bayıldım caddeleri trafiğe kapalı olacak. Bu bölgede sürücüler Halaskargazi, Vali Konağı ve Büyükdere caddelerini kullanabilecek.
Yetkililer, ihtiyaç halinde bazı yolların güvenlik gerekçesiyle daha erken saatlerde de kapatılabileceğini bildirdi.





