Gündem

20 kişilik görüntülü toplantı sırasında babasını öldürdü

ABD'nın New York eyaletinde korkunç bir olay yaşandı. 72 yaşındaki Dwight Powers 20 katılımcıyla görüntülü toplantı yaptığı sırada oğlu Thomas Scullly-Powers tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

ABD’nın New York eyaletinde 72 yaşındaki Dwight Powers Zoom uygulamasında 20 kişi ile yaptığı görüntülü toplantıda oğlu Thomas Scullly-Powers  tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

ZANLI KAÇTI

Polis, öldürülen Dwight Powers’ın 32 yaşındaki oğlu Thomas Scullly-Powers tarafından saldırıya uğradığını ve daha sonra zanlının pencereden kaçtığını açıkladı.

SALDIRININ NEDEN GERÇEKLEŞTİĞİ BİLİNMİYOR

Cinayet zanlısı, sohbet odasındaki diğer katılımcıların polise ihbar etmesi sonucu bir saat içinde gözaltına alındı. Saldırının nedeni henüz bilinmezken, Scully-Powers’a daha sonra ikinci derece cinayet suçlaması yöneltildi. Polis, hafif yaralanan zanlının, hastaneden taburcu edilmesi sonrası daha ayrıntılı bir açıklama yapılacağını bildirdi.

Sohbete katılanların, maktülün düştüğünü fark etmesinden sonra polise haber verdiği, ancak Powers’ın nerede yaşadığını bilmedikleri için, polisin olay yerine gitmesinin zaman aldığı kaydedildi.

TOPLANTININ NEDENİ BİLİNMİYOR

Bazı haberlere göre toplantıya katılanların bazıları, saldırı anına da şahitlik etti. Zoom toplantısının ne amaçla yapıldığı ise henüz net değil.