Gündem

20 bin TL’ye kadar olan tüm ihtiyaçlarınız için krediyi ING Bank’tan çekin! Çünkü ING Bank’ta faizler yüzde 0,99’a kadar düştü!

Yeni banka müşterilerine özel olarak çeşitli kampanyalar sunan ING Bank, şimdi ise, indirimli krediler sağlamaya başladı. Kredilerin faiz oranlarını yüzde 0,99 oranına kadar düşüren ING Bank, kampanyadan yararlanmak için Turunu Ekstra Programı’na dahil olmayı şart koştu.

ING BANK, KREDİ FAİZ ORANLARINDA İNDİRİME GİTTİ

Son zamanlarda yeni kampanyaları ile dikkat çeken bankalardan biri olan ING Bank, ilk kez banka müşterisi olacak olan vatandaşlara özel yeni bir kampanya daha oluşturdu. Bu kampanya kapsamında ilk kez banka müşterisi olacak olanlara ihtiyaç kredilerinden indirimli faiz oranları sunan ING Bank, 20 bin TL’ye kadar olan ihtiyaç kredilerinde faiz oranlarının yüzde 0,99’a kadar düşmesini sağladı. Bu kapsamda ilk kez ING Bank’lı olan vatandaşların yapması gereken tek şeyin krediyi Turunu Ekstra Programı’na dahil olduktan sonra çekmek olduğu öğrenildi.

ING BANK’TA TURUNCU EKSTRALI OLMAK KOLAY

Turuncu Ekstra Programı kapsamın pek çok avantaj sunan ING Bank, bu programdaki banka müşterilerine kredi kartı aidatlarını geri iade etmeye başlamasının ardından şimdi de ihtiyaç kredilerinde indirime gitmeye başladı. Bu kampanyası kapsamında kredi faizi ne olursa olsun Turuncu Ekstralara kredi çekimlerinde nakit iadesi gerçekleştiren ING Bank, bu program kapsamında kredi çekenlerin faizlerinin iadelerin ardından yüzde 0,99’a denk geleceğini açıkladı. Öte yandan Turuncu Ekstra Programı’na dahil olmak için yeni ING Bank müşterilerinin Turuncu Ekstra Banka Kartı ile aylık bin 250 TL harcama yapmasının yeterli olduğu öğrenildi.

İNDİRİMLİ KREDİLERİN MAKSİMUM VADESİ 12 AY

Faiz indirimli kredi kampanyası kapsamında nakit iadeler yapacak olan ING Bank, kredi kampanyası kapsamında birtakım da şartlar belirledi. Bu şartlar kapsamında ihtiyaç kredilerinde 36 ay olan vade süresini kampanyası kapsamında değiştiren ING Bank, faiz indirimli 20 bin TL’ye kadar olan tüm kredilerin maksimum vade süresini 12 olarak açıkladı.