Kültür SanatMagazin

2 Sezondur devam ediyordu: Bu dizi için final kararı alındı!

Televizyon kanallarında yayınlanan diziler ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Son gelen bilgilere göre ise bir dizi için daha final kararı alındı. 2 Sezondur devam eden dizinin 30 Aralık 2022 tarihinde yayınlanacak 32. bölüm itibariyle seyirciye veda edeceği öğrenildi.

TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre, bir dizi daha ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Buna göre, dizinin yapım şirketi Sinegraf ekibine veda yazısı gönderdi.

Söz konusu yazıda şu ifadelere yer verildi:

“Üzülerek belirtmeliyiz ki, sizlerle birlikte çıkmış olduğumuz Yalnız Kurt hikayemizin sonuna geldik. 30 Aralık 2022 tarihinde yayınlanacak 32. bölüm itibariyle projemizi sonlandırma kararı aldık. Bu süreçte emekleriniz işbirliğinize özverili çalışmalarınız için sizlere çok teşekkür ederiz. Yeni anlatacağımız hikayelerde sizlerle yeniden buluşmak üzere…”

ATV ekranlarında yayınlanan dizi ile ilgili olarak kanal açıklamasında şu bilgiler bulunuyor:

Osman Sınav imzalı Yalnız Kurt dizisinin kadrosunda, Cihan Ünal, Hasan Deniz Yaran, Jessica May, Altan Gördüm, Uğur Çavuşoğlu, Murat Han, Kürşat Alnıaçık, Yaprak Medine, Mustafa Yalçın Hafızoğlu, Hakan Bilgin, Hazım Körmükçü, Gerçek Alnıaçık, Hilmi Özçelik, Gökçe Özyol, Mert Asutay, Enis Yıldız, Recep Çavdar, Ali Buhara Mete, Alper Saylık, Cihan Kurtaran, Furkan Esen, Doğu Can gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor. Yönetmen koltuğuna Çağatay Tosun’un oturduğu, yapımını Sinegraf’ın, yapım süpervizörlüğünü Yusuf Ömer Sınav’ın üstlendiği, senaryosunu Murat Koca ve Aybars Bora Kahyaoğlu’nun kaleme aldığı dizinin yapımcılığını Osman Sınav üstleniyor.