Ekonomi

2.el fiyatına sıfır araç kampanyası başladı! Arabasız ev kalmayacak! 2021 için son fırsat!

Geçtiğimiz haftalarda döviz kurunda yaşanan ani dalgalanmalar, dolar kurunun 18 dolar seviyesine, euro kuru fiyatının ise 20 TL seviyesine kadar yükselmesine sebep olmuştur. Döviz kurundan direkt olarak etkilenen otomobil sektörü bu durumu fiyatlarına yansıtmak zorunda kalmış ve bunun üzerine vatandaşlar, kendi bütçelerine uygun araç bulmakta zorlanmaya başlamışlardı.

Gerçekleştirilen son kabine toplantısı sonrasında alınan kararlar, döviz kurlarının aniden düşmesini sağladı. Vatandaşlar kurun yüksek olduğu zamanlarda, otomobillere yansıtılan zamlı fiyatların düşürülmesini beklerken, sevindiren haber ünlü otomobil markalarından geldi!

Uygun Fiyatlı Otomobil almak İsteyenlerin Yıl Sonuna Kadar Vakti Var!

Döviz kurlarının son zamanlarda aniden üşmeye başlaması ile birlikte, birçok ürüne indirimli fiyatlar yansıtılmaya başlandı. Döviz kurunun yükselmesinden doğrudan etkilenen otomobil fiyatları da bu süreçte düşmeye başladı. İndirimli fiyatlar ile otomobil almak isteyen vatandaşlar 31 2021 tarihine kadar bu isteklerini gerçekleştirebilecekler.

Ünlü Otomobil Markalarında 240 Bin TL’den Başlayan Fiyatlar!

Döviz kurlarının düşmeye başlaması ile birlikte ünlü otomobil firmaları, yıl sonuna kadar geçerli olan indirimli kampanyalarını açıklamaya başladı. Hyundai, Renault ve Toyota firmaları, vatandaşların yüzünü güldürecek kampanyalar düzenledi.

3 otomobil devinin kendi bünyelerinde düzenlemiş olduğu indirimli ürün kampanyalarının içerisinde yer alan Manuel 1.0 MPI 67 PS Jump modeli, 240 bin 700 TL’ye geriledi!

Garanti BBVA’dan Temmuz 2022 Başlangıçlı Araç Kredisi İmkânı!

2021 yılının bitesine sayılı günler kala Hyundai, Renault ve Toyota firmalarının açıkladıkları indirimli otomobil fiyatlarını kaçırmak istemeyen vatandaşlara, Garanti BBVA destek verdi.

Garanti BBVA’nın vatandaşlara sunmuş olduğu hizmetler arasında yer alan araç kredisi, 2021 yılı bitmeden araç sahibi olmak isteyen vatandaşlar tarafından kullanılabilecek. Buna göre yeni araç satın almak amacı ile Garanti BBVA’dan kredi desteği alan vatandaşlar, bankadan aldıkları kredinin geri ödemesine Temmuz 2022 tarihinde başlayacak.

Vatandaşların Garanti BBVA’dan çektikleri araç kredisine uygulanacak olan faizi, yüzde 1,75 oranından başlayacak. Bu sayede vatandaşlar hem indirimli araç sahibi olmuş olacak hem de çekmiş oldukları banka kredisini uygun faiz imkânı ile ileri tarihli ödemeye başlayacak.