İzmir Haberleri

2 Ağustos 2022 İzmir Su Kesintisi Mahalle Mahalle Liste! İzmir Su Kesintileri Listesi

Hafta boyunca İzmir’de çalışmalarını sürdüren İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (İZSU), 2 Ağustos 2022 Salı günü İzmir’de gerçekleşecek olan çalışmalarını ve bu çalışmaların ortaya çıkaracağı su kesintilerinin etkileneceği bölgeleri açıkladı.

İZSU, 9 İLÇEDE SULARI KESTİ

Her gün olduğu gibi bugün de İzmir’de yaşanacak olan su kesintilerine ilişkin bir bilgilendirmeye yayınlayan İZSU, 2 Ağustos 2022 Salı günü İzmir’de yaşanacak olan su kesintilerinden Bornova ilçesi İnönü mahallesi; Karşıyaka ilçesi Örnekköy mahallesi; Kiraz ilçesi Şemsiler, Yenişehir, Umurcalı, Cumhuriyet, Yeni, İstiklal, Karaburç ve Yeniköy mahalleleri; Konak ilçesi Güzelyalı mahallesi; Menderes ilçesi Çatalca mahallesi; Menemen ilçesi 29 Ekim, 9 Eylül, İstiklal ve Süleymanlı mahalleleri; Ödemiş ilçesi Kuvvetli, İnönü, Bengisu, Atatürk, Anafartalar, Zafer, Akıncılar, Mimar Sinan, Meşrutiyet ve Günlüce mahalleleri; Seferihisar ilçesi Sığacık mahallesi; Tire ilçesi Atatürk mahallesi ile civarlarının etkileneceğini bildirdi.

SU KESİNTİLERİ ORTALAMA 2 SAAT

Gerçekleşen arıza kaynaklı su kesintilerine ilişkin detaylı bir bilgilendirme yapan İZSU, bölge bölge su kesintilerinin süreceği zaman aralığını da açıkladı. Bu zaman aralığı kapsamda su kesintilerinin tam süresi bölgeden bölgeye değişiklik gösterirken, 2 Ağustos 2022 Salı günü İzmir’de yaşanacak olan su kesintilerinin genellikle 2 saat boyunca süreceği görüldü.

KİRAZ, MENEMEN VE ÖDEMİŞ’TE SU KESİNTİLERİ UZUN SÜRECEK

İzmir’de bugün yaşanacak su kesintilerinden en uzun sürecek olan su kesintileri ise, Kiraz, Memen ve Ödemiş ilçelerinde yaşandı. Kiraz ilçesindeki su kesintisinin yaklaşık 10 saat süreceği öğrenilirken, kesintilerin 19.00 itibariyle son bulacağı açıklandı. Menemen ilçesindeki su kesintisi ortalama 8 saat devam edecekken, kesintinin son bulacağı saat 17.00; Ödemiş ilçesindeki su kesintisi yaklaşık 9 saat 45 dakika devam edecekken, son bulacağı saat ise, 17.30 olarak duyuruldu.