Ekonomi

18 yaşından küçük çocuğu olanlar dikkat: Akbank 8 Ekim’e kadar 100 TL hediye ediyor!

Türkiye’de çocuğu olan vatandaşları ilgilendiren bir kampanya duyurusu yapıldı. Akbank tarafından yapılan yazılı açıklama ile 09 Ağustos- 08 Ekim tarihleri arasında, 18 Yaşından küçük çocuklarına BES yaptıran müşterilere 100 TL’ye kadar chip-para hediye edildiği bildirildi. 18 Yaşından Küçüklere Bireysel Emeklilik Sistemi ile bilgilere ise bankanın resmi internet sayfası üzerinden yer verildi.

Akbank BES yaptıran müşterilerine 100 TL’ye kadar chip-para hediye edeceğini duyurdu. Yapılan açıklamada, 400 TL’ye kadar katkı payı ödeyen müşterilere 50 TL chip-para, 400 TL ve üzeri katkı payı ödeyen müşterilere 100 TL chip-para hediye edileceği bildirildi.

BES’e kimler katılabilir?

18 yaş altı BES için katılımcı, teklif imza tarihi itibarı ile 19 Yaşından gün almamış olmalıdır.
18 yaş altı katılımcı için Katılımcı Ad ve Hesabına Katkı Payı Ödeyen kişinin katılımcının yasal temsilcisi olması gereklidir.
18 yaş altı için sözleşme üzerindeki değişiklik işlemleri, sözleşmeyi oluşturan/ teklif formunu imzalayan yasal temsilci tarafından yapılacaktır.
18 yaşını dolduran katılımcılar hakların devri ile sözleşmede yer alan haklarını katılımcı ad ve hesabına katkı payı ödeyen kişiden devir alabilme hakkına sahip olacaklardır.

Avantajları Neler?

Çocuğunuzun geleceği için birikim yaparken %25 devlet katkısından yararlanabilirsiniz.
Düzenli ödemeler yaparak uzun vadede birikimlerinizde enflasyonun üzerinde getiri sağlayabilirsiniz.
Ödeme periyodunuzu dilediğiniz gibi belirleyebilirsiniz. Aylık, 3 aylık, 6 aylık ya da yıllık olarak tercih edebilir ve böylece belirli bir disiplin içinde tasarruf yapabilirsiniz.
Birikimlerinizin daha iyi değerlendirilebilmesi için, uzman Portföy yöneticileri tarafından her üç ayda bir size özel fon dağılım önerileri sunulur. Bireysel Emeklilikte hangi yatırım aracını seçeceğinizden emin olamıyorsanız veya buna vakit ayırmak istemiyorsanız AgeSA Mobil üzerinde yer alan FonPro uygulaması ile piyasa koşulları ve risk beklentilerinize özel güncel fon dağılım önerileri alabilir, yatırımlarınızı saniyeler içinde güncelleyebilirsiniz.
AgeSA Mobil uygulaması ile dilediğiniz an kolay bir şekilde birikimlerinizin tüm detaylarını takip edip yönetebilir, değişiklik işlemlerinizi tek tıkla yapabilirsiniz.