EkonomiKamu

18 yaşından küçük çocuğu olanlar dikkat: 3 ay boyunca ücretsiz olacak!

Akbank resmi internet sitesi üzerinden açıklamada bulundu. Akbank’tan alınan bilgilere göre 18 yaşından küçük çocuğu olan vatandaşlara Akbank açıklamada bulundu. Akbank resmi internet sitesinden alınan bilgilere göre 18 yaşından küçük çocuklarınızın geleceğini BES ile güvence altına alın. Üstelik 3 aylık Düşyeri Çocuk Modu Premium aboneliği hediye verileceği açıklandı.

18 YAŞINDAN KÜÇÜK ÇOCUĞU OLANLAR DİKKAT

31 Mayıs’a kadar 18 yaşından küçük çocuğunuz için Akbank şubelerinden başlatacağınız AgeSA BES planı ile 207 TL değerindeki 3 aylık Düşyeri Çocuk Modu Premium aboneliği hediye. BES ile çocuklarınızın geleceğine yatırım yapın, Düşyeri uygulaması ile çocuklarınızın dijital deneyimini %100 güvenli hale getirirken kişisel gelişimine de katkı sağlayın.

18 Yaşından Küçüklere Bireysel Emeklilik Sistemi ile ilgili detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Kampanya kapsamında olan BES ürünleri

Plan 157
Plan 159

Hak Kazanma Şartları

Ek faydadan, 18 Nisan – 31 Mayıs tarihleri arasında; 18 yaş altı çocuğu için Akbank şubelerinden ödeme aracı Akbank Kredi kartı veya Akbank hesaptan ödeme olması koşuluyla, ek faydanın tanımlandığı yalnızca Ek1’de belirtilen emeklilik planlarını içeren Bireysel Emeklilik Sözleşmesi (BES) satın alan ve katılımcı ad ve hesabına ödeyen sıfatını taşıyan yasal temsilciler yararlanacaktır.
Ek fayda koşullarının sağlanması durumunda, katılımcı ad ve hesabına ödeyen sıfatını taşıyan yasal temsilciye belirtilen tarihler arasında Düşyeri firmasından 3 aylık ücretsiz üyelik hediye edilecektir.