Gündem

18 Ocak 2020- Günlük Burç Yorumunuz Size Ne Söylüyor?

18 Ocak günlük burç yorumunuz size bugün ne söylüyor? İngiliz Astrolog 18 Ocak günlük burç yorumlarınızı açıklıyor. Aşk, ve maddi durumlarınızda hangi gelişmeler olacak? Bugün hangi burcu neler bekliyor? Bugün hangi burçlar için gün iyi geçecek? 18 Ocak günlük burç yorumlarına göre hangi burç nasıl davranmalı ve nelere dikkat etmeli? İkizler burcu 18 Ocak yorumu ne söylüyor? Yengeç burcunu 18 Ocak günü neler bekliyor? Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuza göz atmayı da unutmayın. İşte burç yorumlarınız… “

Koç Burcu- (21 Mart- 20 Nisan)

Çalkantılar devam ediyor. Huzursuzluğunuz herkese yansıyacak. Kendinizi rahatlatacak bir şeyler bulmalısınız. Yoksa hastalanacak ve hiçbir şey yapamayacaksınız. Doğada yürüyüş yapmak ya da bir meditasyon gurubuna dahil olmak size iyi gelebilir.

Boğa Burcu- (21 Nisan- 21 Mayıs)

Enerji dolu bir haftanın ardından biraz dinlenme zamanı. Keyifli bir hafta sonu sizi bekliyor. Ailenizle güzel vakit geçirebilir, sevdiklerinize uğrayabilirsiniz. Bunca koşturmacada ihmal ettiğiniz tek şey kendinizsiniz. Bu hafta sonunu kendinize ayırın. Biraz şımarmak sizin de hakkınız.

İkizler Burcu- (22 Mayıs- 21 Haziran)

Yoruldunuz. Haklısınız. Biraz dinlenin, kendinizi dinleyin ama yalnız kalmamaya özen gösterin. Özellikle bugün duygusal taşmalar yaşayabilirsiniz. Dostlarınızla bir arada olmak size iyi gelecek.

Yengeç Burcu- (22 Haziran- 23 Temmuz)

Kaçıp gitme isteğiniz bugün fazlalaşabilir sevgili Yengeç. Sakin kalmaya özen gösterin. Yeni tanışacağınız bazı insanlarla bir yola çıkmanız mümkün görünse de iyice tartıp biçmeden karar vermeyin.

Aslan Burcu- (24 Temmuz- 21 Ağustos)

Çalışan bir Aslansanız bugün işyerinizde göze batabilirsiniz. Küstah ve rahat tavırlarınız herkesi düşündüğünüzden fazla rahatsız edebilir ve hoş olmayan durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bencilce davranmaktan sakının.

Başak Burcu- (22 Ağustos- 23 Eylül)

Başarılı bir gün sevgili Başak. Arkadaşlarınızın da desteğiyle hafta sonunu çok güzel geçireceksiniz. Olumlu etkilerin de desteğiyle yalnızsanız aşk kapınızı çalabilir. Birlikteliğiniz varsa ileriye dönük planlar yapabilirsiniz.

Terazi Burcu- (24 Eylül- 23 Ekim)

İnsanlarla iletişimizin iyi olmasının meyvelerini bu hafta sonu alabilirsiniz. Eğlenceli bir akşama hazır olun. Dostlarınız sizinle olmak için can atıyor olacak. Işığınızla herkesin göz bebeği olacaksınız.

Akrep Burcu- (24 Ekim- 23 Kasım)

Tatili hak ettiniz. Bu hafta yoğun enerjiniz sizi biraz fazla yordu. Dış dünyaya olan bağlantınızı biraz hafifletip hafta sonunu aileniz ve çocuklarınızla geçirmenizde fayda var. Mutluluk sizinle.

Yay Burcu- (24 Kasım- 22 Aralık)

Çekim gücünüz o kadar yüksek ki her taraftan geleceğinize olumlu etkileri olacak bağlantılar yağıyor. İnsanlarla iletişimiz son derece mükemmel bir hal almaya başlıyor. Özellikle bu hafta sonu uzak seyahatler için hazırlıklı olun.

Oğlak Burcu- (23 Aralık- 20 Ocak)

Bugün hiç beklemediğiniz sıkıntılarla boğuşmak zorunda kalabilirsiniz. Biri fazlasıyla canınızı sıkabilir. Ertelediğiniz bir borç kapınıza dayanabilir. Önleminizi sabah saatlerinde alırsanız öğleden sonranız hafta sonuna uygun bir şekilde rahatça geçecek.

Kova Burcu- (21 Ocak- 19 Şubat)

Beklemediğiniz bir destek alacak ve hayatınıza bir tik daha atacaksınız bugün sevgili Kova. Hayat sizi zorlu sınavlardan geçirmiş olsa da başarılarınızın duyulmasına ve hak ettiğinizi almaya az kaldı.

Balık Burcu- (20 Şubat- 20 Mart)

Bugünü sevdiklerinize ayırmaya ne dersiniz? Sinemaya gitmek, dans etmek, sevdiklerinizle yürüyüş yapmak gibi. İşlerinizle o kadar haşır neşirsiniz ki dostlarınız ve aileniz sizi görememekten şikayetçi. Bugünü onlara ayırmak size de iyi gelecek.

Bir yanıt yazın