Gündem

18 Aralık koronavirüs tablosu açıklandı! İşte bugünkü vaka ve ölüm sayısı

Türkiye’nin koronavirüs vaka tablosu her gün vatandaşlar tarafından merakla yakından takip ediliyor. Sağlık Bakanlığı COVİD-19 (koronavirüs) için son gelişmeleri ve Türkiye Günlük Korona Tablosu’nu açıkladı. Peki, 18 Aralık bugün kaç kişi hayatını kaybetti ve vaka sayısındaki son durum nedir?

Son dakika… Koronavirüs vaka ve ölüm sayılarına ilişkin son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Tüm dünyayı kasıp kavuran koronavirüs tablosu Sağlık Bakanlığı tarafından her gün açıklanıyor.

Tabloya göre, son 24 saatte koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 246 oldu, vaka sayısı ise 26.410 oldu. Bugünkü yeni hasta sayısı da 4.103. Bakan Koca sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ” Ağır hasta sayımız düşmeye devam ediyor. Aktif vaka sayımız da azalmaya başladı.” dedi.

18 ARALIK TÜRKİYE’NİN KORONAVİRÜS TABLOSU

Yeni vaka sayısı: 26.410

Yeni Vefat sayısı: 246

Bugünkü test sayısı: 205.809

Bugünkü iyileşen sayısı: 31.945

BAKAN KOCA’NIN AÇIKLAMASI;

Bakan Koca, ”Bugün tespit edilen 4.103 yeni hastamız var. Ağır hasta sayımız düşmeye devam ediyor. Aktif vaka sayımız da azalmaya başladı. Tedbirlerin bu hafta sonundan itibaren etkisini daha çok göstermesini bekliyoruz. Mücadeleye ara vermeden devam edelim.” dedi.