Gündem

17 Aralık 2019- Günlük Burç Yorumunuz Size Ne Söylüyor?

“17 Aralık günlük burç yorumunuz size bugün ne söylüyor? İngiliz Astrolog 17 Aralık günlük burç yorumlarınızı açıkladı. Bugün hangi burcu neler bekliyor? Bugün hangi burçlar için gün iyi geçecek? 17 Aralık günlük burç yorumlarına göre hangi burç nasıl davranmalı ve nelere dikkat etmeli? Kova burcu 17 Aralık yorumu ne söylüyor? Aslan burcunu 17 Aralık günü neler bekliyor? Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuza göz atmayı da unutmayın. İşte burç yorumlarınız… “

Koç Burcu- (21 Mart- 20 Nisan)

Beklediğiniz olayların gündeme gelmesiyle hareketleriniz hız kazanacak. Mücadele yönünüz ortaya çıkıyor. Çevrenizle uyumlu iletişimler içinde olacak ve yaratıcılığınızı kalıcı bir şekilde yaşama geçirmek isteyeceksiniz. Yaptığınız işlerde, sezgisel yeteneğinizi istediğiniz gibi kullanacaksınız. Bugün, empati yeteneğiniz güçlü.

Boğa Burcu- (21 Nisan- 21 Mayıs)

Aile içi olayların günden kazanmasıyla enerjinizin daha arttığını hissedeceksiniz. Bugün Ay’ın bulunduğu konum, evinizle ilgili yapacağınız değişimlere yöneleceğinizi gösterirken, motivasyon gücünüzün de artmasına neden oluyor. Ay ve Jüpiter’in olumlu etkisini, sevdiklerinize aktaracağınız maddesel katkılarınızla ortaya koyacaksınız.

İkizler Burcu- (22 Mayıs- 21 Haziran)

Bugün Ay senin burcunda ilerlemeye devam ediyor. Eskiye olan özlemin hayli artabilir. Ruhsal anlamda seni çok fazla etkileyecek rüyalar görmen ve neredeyse gün boyunca etkisinde kalman olası gözüküyor. Akşama doğru ise Ay Venüs karşıt açısının etkisiyle bu duyarlılığın daha da artıyor olacak.

Yengeç Burcu- (22 Haziran- 23 Temmuz)

İç dünyana fazlaca yöneleceğin, yalnız başına kalmak isteyeceğin bir gün. Sana iyi gelecek, ebru ya da resim yaratıcı çalışmalar yapmak isteyebilirsin. Ay Plüton karşıt açısının etkin olacağı akşam üstünde duygusal patlamalar yaşayabilirsin.

Aslan Burcu- (24 Temmuz- 21 Ağustos)

İş yerindeki arkadaşlarınla bir aile gibi olmak, onların dertlerini, sıkıntılarını dinlemek, yardımcı olmak isteyeceğin enerjiler var. Ay’ın Neptün ile yapacağı destekleyici açının da etkisiyle oldukça merhametli olabilirsin. Akşam saatlerinde ise hayatındaki önemli kadın figürleri ile sorunlar yaşaman olası gözüküyor.

Başak Burcu- (22 Ağustos- 23 Eylül)

Çocuklarına vakit ayırmak, kendini onlara adamak isteyeceğin bir gün. Oldukça fedakâr davranıyorsun. Uzlaşmacı yanınla çocuklarının arasındaki problemleri de halledebileceksin. Bugünün akşamında etki altında kalmaya yatkın olabilirsin. Duygularına çabuk yenilebilirsin.

Terazi Burcu- (24 Eylül- 23 Ekim)

Çevrenizde bir süredir vakit ayıramadığınız insanlara zaman ayırmak istiyorsunuz. Yakın ilişkileri düzenlemek konusunda isteklisiniz. Evinizde huzurlu ve güvendesiniz. Aşk hayatınız giderek derinleşiyor. Hem mutlu hem bağlı hem de iletişimsel olarak çok başarılı bir ilişki içindesiniz. Eğer bekar bir Terazi burcu iseniz, aşk hayatınızın hareketlenecektir.

Akrep Burcu- (24 Ekim- 23 Kasım)

Ay kombinasyon burcunuz Terazi’de ilerlerken, duygusal konularda daha değişken ve farklısınız. Aşk yaşantınız bugün hareketli seyredecek. Partnerinizle birlikte birçok sosyal aktiviteye katılacak ve yapacağınız işleri duygusal enerjinizle birleştireceksiniz. Bugün, katılacağınız toplantılarda çocuklarla

Yay Burcu- (24 Kasım- 22 Aralık)

Eşinden alacağın ve sana eskiyi hatırlatacak bir hediye bugün seni inanılmaz mutlu edebilir. Bugün çevrendekilere karşı adeta bir psikolog gibi sorunlarını dinleme eğiliminde olacaksın. Bugünün akşamında kadınlarla olan ilişkilerinde zorlanabilir, bazı konularda abartılı tepkiler verebilirsin.

Oğlak Burcu- (23 Aralık- 20 Ocak)

Bugün önsezilerin oldukça güçlü ve sanatsal yaratıcılığın hayli yüksek. İçsel anlamda çok kolay enerjiler barındırmıyorsun ancak arkadaşlarınla birlikte olmak sana iyi gelebilir. Ay Satürn karşıtlığının etkisiyle aşk hayatında biraz fazla çekingen davranabilirsin. Bir konu aklına fena takılabilir. Ay saat 18:57 sonrasında boşlukta olacağından keyif aldığın konulara vakit ayırmanda fayda var.

Kova Burcu- (21 Ocak- 19 Şubat)

Aile temalarının ön planda olacağı bir gün. Ancak öğle saatlerinde sorumluluklarını abartıp kendinden çok fazla verici davranabilirsin. Bugünün akşamında aşırı hassaslaşabilir ve endişeli bir ruh haline bürünebilirsin.

Balık Burcu- (20 Şubat- 20 Mart)

Ay bugün karşıt burcun olan Yengeç’te ilerlemeye devam ediyor. Anlayışlı ve nazik bir şekilde eşine yaklaşman onunda sana aynı şekilde karşılık vermesine neden oluyor. Günün ikinci yarısında fazla ciddi ve biraz depresif davranabilirsin. Aklına koyduklarını yapmak için çabalayacaksın. Ay saat 18:57 sonrasında boşlukta olacağından bu saatten sonra yeni bir şey başlatmamaya özen göstermelisin.

 

Bir yanıt yazın