Gündem

15 Temmuz anı bileti nasıl alınır? Ücretsiz bilet almak için tıklayın!

2016 yılında gerçekleştirilen FETÖ darbe girişimi nedeniyle Türkiye’de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ilan edildi. Bu kapsamda bu sene TCDD 15 Temmuz demokrasi treni anı bileti kampanyası başlattı. Ücretsiz anı bileti almak için detaylar haberimizde.

15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ darbe girişimi gerçekleştirildi. Başarısız sonuçlanan darbe girişiminde hayatını kaybeden vatandaşları anmak için 15 Temmuz tarihi Demokrasi ve Milli Birlik Günü ilan edildi. Bu kapsamda bu sene TCDD 15 Temmuz demokrasi treni anı bileti kampanyası başlattı. Vatandaşlar üzerlerinde 15 Temmuz görsellerinin olduğu anı biletlerini kendi isimlerine ücretsiz olarak alabilecekler. Anı biletleri bilgisayarlara indirilebilecek ve sosyal medya siteleri üzerinden paylaşılabilecek.

Bilet nasıl alınır?

Anı biletleri “www.demokrasitreni.com” internet adresinden oluşturulup paylaşılabilecek. Kendi isminize oluşturacağınız bilete isim soyisim bilgileri girildikten sonra “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca gerçekleştirilen ilgili bilgilendirmeyi okudum.” kutucuğunu işaretledikten sonra “Anı Bileti Oluştur.” butonuna basarak biletinizi çıkan ekranda görebilirsiniz.