Gündem

14 yaşındaki çocuk koronavirüse yenildi!

Portekiz'de sedef dışında bir hastalığı bulunmayan 14 yaşındaki Vitor Godinho koronavirüsü nedeniyle hayatını kaybetti. Avrupa'da koronavirüsten ölen en genç ölüm olduğu bildirilirken Fernando Gomes, FPF resmi sitesinde Godinho’nun ailesine baş sağlığı dilediği bir mesaj yayımladı.

Koronavirüsten dolayı Avrupa’da en genç ölüm yaşandı. Sadece sedef hastalığı olan 14 yaşındaki Vitor Godinho, tedavi gördüğü hastanede koronavirüse yenik düştü.

AVRUPA’DA KORONAVİRÜSTEN EN GENÇ ÖLÜM
Portekiz’de, corona virüs (Covid-19) nedeniyle hayatını kaybetti. Sedef (psoriasis) dışında bir hastalığı bulunmayan çocuğun virüs nedeniyle hayatını kaybeden Avrupa’daki en genç kişi olduğu belirtildi. Yerel medyada yer alan haberlere göre, ülkenin Ovar şehrinde ikamet eden 14 yaşındaki Vitor Godinho, Santa Maria da Feira şehrinde kaldırıldığı Sao Sebastiao Hastanesi’nde Corona Virüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Sedef (psoriasis) dışında başka bir hastalığı bulunmayan Godinho’nun, Avrupa’da corona virüs nedeniyle hayatını kaybeden en genç kişi olduğu belirtildi. Sağlık görevlilerinin, durumunun ciddiyeti nedeniyle Godinho’yu, ülkenin en büyük şehirlerinden biri olan Porto’daki bir hastaneye transfer etmeye karşı çıktıkları belirtildi.

Ayrıca, futbol oynadığı belirtilen Godinho için Portekiz Futbol Federasyonu (FPF) Başkanı Fernando Gomes, FPF resmi sitesinde Godinho’nun ailesine baş sağlığı dilediği bir mesaj yayımladı.