Ege Haberleri

14 Mayıs Ege hava durumu! İzmir, Manisa, Aydın, Denizli, Kütahya, Uşak ve Afyonkarahisar'da hava nasıl olacak?

Meteorolojiden alınan son verilere göre Ege Bölgesi’nde hava sıcaklıkları yükselen bir grakifte devam ediyor. Geçtiğimiz güne oranla sıcaklıklar bugün birkaç derecek daha yüksek olacak. İzmir, Manisa, Aydın, Denizli, Kütahya, Uşak ve Afyonkarahisar’da açık yer yer parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. Bölgede en düşük sıcaklık 26 derece ile Afyonkarahisar’da görülecek. En yüksek sıcaklık ise 31 derece ile Denizli’de olacak. İzmir’de de sıcaklıklar 30 derece civarında seyredecek.

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzeybatı kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ ve Çanakkale çevreleri ile Edremit Körfezi’nin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara’nın kuzey kıyıları ile Karadeniz kıyı kesiminde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Ülkemiz genelinde 2 ila 5 derece artacağı ve mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, güney ve doğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

BÖLGEDE HAVA NASIL OLACAK?

EGE

Parçalı ve az bulutlu, zamanla kuzey kesimleri çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Edremit Körfezi’nin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

A.KARAHİSAR °C, 26°C

Parçalı ve az bulutlu

DENİZLİ °C, 31°C

Parçalı ve az bulutlu

İZMİR °C, 30°C

Parçalı ve az bulutlu

MUĞLA °C, 29°C

Az bulutlu ve açık

Bir yanıt yazın