BilimGündemManşetSağlık

14 Eylül 2020 koronavirüs tablosu açıklandı! Artış sürüyor!

Gün gün koronavirüs vaka sayısını açıklayan Sağlık Bakanlığı, 14 Eylül koronavirüs vaka tablosunu açıkladı. Koronavirüs tablosu 14 Eylül! Bugün Türkiye koronavirüs vaka ve vefat edenlerin sayısı kaç?

Bugün Türkiye’de koronavirüsten kaç kişi vefat etti, vaka sayısı kaç oldu? 14 Eylül koronavirüs tablosu açıklandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca günlük corona virüs vaka sayısı ile vefat edenlerin sayısını duyurdu. İşte 14 Eylül son açıklanan tabloya göre vaka ve vefat sayıları haberimizde. 14 Eylül 2020 güncel koronavirüs tablosu açılandı.

Türkiye Günlük Koronavirüs Tablosu, “covid19.saglik.gov.tr” adresinden paylaşıldı. Güncel verilere göre, 14 Eylül itibariyle 112 bin 563 test yapıldı, 1716 kişide koronavirüs tespit edildi. Son 24 saatte 63 hasta vefat etti, bin 225 kişi iyileşti. Bir gün önceye göre hasta sayısı ortalama 200 kişi artarken ölüm sayısı da yükseldi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca artışa dikkat çekti ve uyarılarda bulundu.

“BİRLİKTE GALİP GELEBİLİRİZ”

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter’dan bir açıklama yaparak, “Hastalığın bulaşma hızında tespit edilmiş bir yavaşlama yok. Bugün hastalığa yakalanan 1.716 yeni hastamız var. Kayıplarımızın sayısı 60’tan fazla. Tek tek mücadele edemeyiz ama birlikte galip gelebiliriz. BİRLİKte TEDBİRlere uyalım.” dedi.

İŞTE 14 EYLÜL KORONAVİRÜS TABLOSU