Gündem

14 Aralık 2019- Günlük Burç Yorumunuz Size Ne Söylüyor?

14 Aralık günlük burç yorumunuz size bugün ne söylüyor? İngiliz Astrolog 14 Aralık günlük burç yorumlarınızı açıkladı. Bugün hangi burcu neler bekliyor? Bugün hangi burçlar için gün iyi geçecek? 14 Aralık günlük burç yorumlarına göre hangi burç nasıl davranmalı ve nelere dikkat etmeli? Kova burcu 14 Aralık yorumu ne söylüyor? Aslan burcunu 14 Aralık günü neler bekliyor? Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuza göz atmayı da unutmayın. İşte burç yorumlarınız…”

Koç Burcu- (21 Mart- 20 Nisan)

Çevreniz ile olan iletişiminiz güçleniyor. Fikirlerinizi ifade etmek konusunda daha cesursunuz. İlişkinizde mutlu ve huzurlusunuz. Partneriniz ile birçok farklı konuda anlaşıyor olmak sizi mutlu ediyor. Kariyer hayatınız konusunda olumlu gelişmeler olacak. Çok uzun süredir kat edemediğiniz bir mesafeyi kısa sürede kat edebilir ve yeni bir pozisyona ulaşabilirsiniz.

Boğa Burcu- (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa burcu bir süredir sekteye uğrayan şansınız geri dönüyor. İstekleriniz için adımlar atmaya başlıyorsunuz. Özellikle hayallerinizin üstüne gitmeniz gereken bir zaman dilimindesiniz. Ummadığınız anda kasanıza giren kazançlar, ummadığınız anda gelen masraflar söz konusu olabilir. Aşk? O konuda hala kendinizle yüzleşmeniz gereken durumlar var.

İkizler Burcu- (22 Mayıs- 21 Haziran)

Maddi anlamda veya kişisel özgüveninizin eksilmesi kişisel olarak kendinizi ortaya koymanızı zorlaştırıyor. İçten içe herkesin odağı olmak ve başarılarınız ile anılmak istiyorsunuz. Toplum önündeki imajınıza çok fazla anlam yüklediğiniz bir dönemden geçiyorsunuz. Sırlarınıza ve özellikle herkesin bilmesini istemediğiniz konulara dikkat edin.

Yengeç Burcu- (22 Haziran- 23 Temmuz)

Hayatınız çok dalgalandığı için güven kaybediyorsunuz. Biraz alkışlanmaya ve çevrenizde değer görmeye ihtiyacınız var. Takdir edilmek, eskisi gibi parmakla gösterilmek istiyor olabilirsiniz. Sosyalleşmek, uzun süredir görüşmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmek bu durumunuza çözüm olabilir. En kötü senaryoyu düşünmemeye çalışın.

Aslan Burcu- (24 Temmuz- 21 Ağustos)

Aşk hayatınız hareketleniyor. Hayattan keyif alıyorsunuz. Aldığınız eğitimlerden veya bazı mesafeli seyahatlerinizden memnun kalmış olabilir, neşenizi eğitiminize borçlu olabilirsiniz. Evli Aslan burçları için iki uçta bir süreç yaşanıyor. Eğer birikmiş problemleri olan, sürekli halı altına saklanmış problemleri olan bir evliliğiniz varsa artık saklanamayacağını bilmelisiniz. Eğer iyi giden bir evliliğiniz varsa önümüzdeki süreçte çok daha fazla kuvvetlenecektir.

Başak Burcu- (22 Ağustos- 23 Eylül)

Hislerinizi abartılı olarak yaşayabileceğiniz bir gün olacak. Geleceğinizle ilgili planlar yapabilir, bazı ilgi alanlarınızla ilgili kurs ve seminerlere katılabilirsiniz. Kendi ihtiyaçlarınızı görmezden gelmeyeceğiniz, iç sesinizi dinlemeye hevesli olduğunuz bir gün. Evinizle ilgili karışıklıklar konusunda arkadaşlarınıza danışabilirsiniz.

Terazi Burcu- (24 Eylül- 23 Ekim)

Problemleri büyütmeye ve parlamaya müsaitsiniz. Çıkışlarınızdan en fazla aileniz etkiliyor. Evdeki huzuru bozan kişi olmak istemiyorsanız, kızsanız da üzülseniz de duygularınızı biraz daha içinizde yaşamaya özen gösterebilirsiniz. Bekar Terazi burçları için yeni bir ilişki söz konusu olabilir. Kapıda aşk var demeyelim ama yalnız da kalmayacaksınız.

Akrep Burcu- (24 Ekim- 23 Kasım)

Akrep burcu birikim yapabilecek akışa sahipseniz, mutlaka birikim yapmanız gereken zamanlardasınız. Taşınmaz mülklere hatta değerli madenlere yatırım yapabilirsiniz. Lüks tüketime çok müsaitsiniz. Aman para biriktireyim derken elinizdekinden de olmayın. Hem çok güzel haberler alacak hem de bu haberleri çevrenizle paylaşacak kişi olacaksınız.

Yay Burcu- (24 Kasım- 22 Aralık)

Eşinizle veya partnerinizle katılmanız gereken toplantılar olabilir. Gecenin veya davetin yıldızı siz olacaksınız. Gözler üzerinizde olacağına göre iyi hazırlanmayı ihmal etmemelisiniz. Birikimlerinizi sıklıkla kontrol edin. Zira bu ara hesabınızı pek biliyor gibi değilsiniz. İyi niyetinizin kurbanı olmayın. Neredeyse çevrenizdeki herkese hediyeler aldınız.

Oğlak Burcu- (23 Aralık- 20 Ocak)

Konuşmalarınız konusunda daha titiz olmalısınız. Kaş yaparken göz çıkartmamak için heyecanlı konuşmalarınızda, kişisel konulara girdiğinizde kısa esler vermeniz faydalı olacaktır. Oğlak burçları doğum sürecinde. Bu fiziksel anlamda gebelik anlamına gelebileceği gibi, biten bir aşkın yeniden canlanması veya manevi anlamda küllerinden doğmak anlamına da gelebilir.

Kova Burcu- (21 Ocak- 19 Şubat)

Çevrenizdeki insanların ne dediğini o kadar umursamamalısınız. Siz resmen başkalarının lafı ile günün kendinize zehir edebiliyorsunuz. Özgüven konusunda kendinizi dengelemeniz gerekiyor. Kim olursa olsun sizin dengenizi bozmamalı. Çok güzel gözüküyorsunuz. Kendinizden bir ışığınız var ve herkesi de rahatsız eden bu. Kem gözlere inat siz gülümsemeye devam edin.

Balık Burcu- (20 Şubat- 20 Mart)

Balıklar hesap kitap işlerine başladılar. Ya elinize para geçti ve borçlarınızı düzenleme fırsatı yakaladınız ya da durumlarınızı değerlendiriyorsunuz. Hayat sürprizlerle dolu. En umudunuzu kaybettiğiniz anda bir parmak şaklaması kadar bir sürede değişebilir her şey. Çok güzel bir ilişki yakaladınız. Kimsenin bu ilişkiyi bozmasına izin vermeyin.
 

Bir yanıt yazın