Gündem

12 Ocak 2020- Günlük Burç Yorumunuz Size Ne Söylüyor?

“12 Ocak günlük burç yorumunuz size bugün ne söylüyor? İngiliz Astrolog 12 Ocak günlük burç yorumlarınızı açıkladı. Bugün hangi burcu neler bekliyor? Bugün hangi burçlar için gün iyi geçecek? 12 Ocak günlük burç yorumlarına göre hangi burç nasıl davranmalı ve nelere dikkat etmeli? Kova burcu 12 Ocak yorumu ne söylüyor? Aslan burcunu 12 Ocak günü neler bekliyor? Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuza göz atmayı da unutmayın. İşte burç yorumlarınız…”

Koç Burcu- (21 Mart- 20 Nisan)

İşlerinizi düşünmeye ara vermeniz gerekiyor. Bu haftasonunu sosyal ortamlara girmeye ya da ihmal ettiğiniz yakınlarınızla vakit geçirmeye ayırmalısınız. Sorumluluklarınızdan biraz uzaklaşmak size iyi gelecek. Bekar Koçlar için yeni bir insanla tanışmak an meselesi.

Boğa Burcu- (21 Nisan- 21 Mayıs)

Sabit alışkanlarınızın dışına çıkıp, yeni şeyler yapmaya meyilli olabilirsiniz. Ortam değişikliği, kısa bir seyahat ya da sevdiğiniz insana zaman ayırmak size bu hafta sonu iyi gelebilir. Sürprizlere hazırlıklı olun.

İkizler Burcu- (22 Mayıs- 21 Haziran)

Bugün yalnız kalmak isteyebilir, günlük sorumluluklarınızdan uzak kalma çabasında olabilirsiniz. Diğer yandan yakın bir arkadaşla dertleşip vakit geçirmek de size gelecektir. Kabuğunuza çekilmeden önce bir dostu aramanızı tavsiye ederiz.

Yengeç Burcu- (22 Haziran- 23 Temmuz)

Gelecek planlarınızla ilgili ertelediğiniz bir şey hiç beklenmedik bir anda önünüze çıkabilir. Ani değişiklikler, işle ilgili gelişmeler gündeme gelebilir. Her türlü yeniliğe hazır olun.

Aslan Burcu- (24 Temmuz- 21 Ağustos

İş hayatınızı birinci planda tutarak kendinizi yeterince yordunuz. Dostlarınızı ve sevdiğiniz insanı ihmal etmiş olabilirsiniz. Sosyal hayatınızda ertelediğiniz aktiviteleri gerçekleştirmeniz için ideal bir Pazar. Sürpriz bir aşk kapınızda olabilir.

Başak Burcu- (22 Ağustos- 23 Eylül)

İkilemde kaldığınız konularla ilgili doğru kişilere danışmak sizi rahatlatabilir. Yeni yıla girerken yeni kararlar almanın tam zamanı. Bu Pazarı kendinizle kalıp gelecek planlarınızı yapmakla geçirebilirsiniz.

Terazi Burcu- (24 Eylül- 23 Ekim)

Parasal olarak kendinizi sıkıntıda hissedebilir, yeni hafta için planlar yapmaya başlamış olabilirsiniz. Şansınızın yüksek olduğu bir dönem olduğunu belirtmek isteriz. Özellikle ani kararlar ve yeni sözleşmeler için yeni yılı beklemenizi tavsiye ederiz.

Akrep Burcu- (24 Ekim- 23 Kasım)

Etrafınızdaki olumsuz düşünen kişilerden uzaklaşmak isteyip, huzurlu bir Pazar günü geçirmek isteyebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiye her zamankinden daha çok ihtiyaç duyacaksınız. Duygusal boşluğa düşüp kendinizi yalnız hissetmeyin.

Yay Burcu- (24 Kasım- 22 Aralık)

Yakın zamanda yaptığınız anlaşmaların olumlu ilerlemesi sizi motive edecek. Haftanın son günüde dinlenmek ve yeni haftaya enerjik başlamak isteyebilirsiniz. Yakınlarınızdan gelecek güzel haberlerle kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

Oğlak Burcu- (23 Aralık- 20 Ocak)

Aşk hayatınızda değişmesini istediğiniz bazı şeyler için kendi içinizde bazı şeyleri dışa vurmanız gerekebilir. İçinizde tuttuklarınızı yakın çevreizle paylaşmanız için ideal bir dönemdesiniz. Sakin tavrınızdan bir süre ödün vermeniz gerekebilir. Tartışmalara dikkat.

Kova Burcu- (21 Ocak- 19 Şubat)

Güne sakin başlayıp ilerleyen saatlerde hissedeceğiniz yüksek enerjinizle uzun zamandır ertelediğiniz işlerinizi halledebilirsiniz. Gökyüzü size biraz mola vermenizi ve kafa kaırşıklıklarınızı atmanızı tavsiye ediyor.

Balık Burcu- (20 Şubat- 20 Mart)

Uzun zamandır ertelediğiniz bir konuşmayı bugünlerde yapabilir, üzerinizdeki yükü atabilirsiniz. Fazla duygusal davranmadan mantığınızla ilerlerseniz istediğiniz sonuçlara çok yakınsınız. İşinizde yeni girişimlerde bulunmak için ideal bir dönem.

Bir yanıt yazın