İzmir Haberleri

12 Ağustos 2022 İzmir Elektrik Kesintisi Nerelerde Olacak? İzmir Elektrik Kesintileri Listesi

Elektrik kesintilerinin devam ettiği İzmir’de kesintilere neden olan çalışmaları gerçekleştiren enerji dağıtım şirketi Gediz Elektrik’ten 12 Ağustos 2022 Cuma günü için de bir açıklama geldi. İzmir’de bugün 16 ilçede elektrik kesintisi yaşanacağını duyuran Gediz Elektrik, elektrik kesintilerinin şebeke iyileştirme çalışmalarından kaynaklandığını belirtirken, özellikle bu 16 ilçede yaşayan İzmirliler, kesintilere karşı önlem almasını talep etti.

İZMİR’İN BUGÜN YARISINDA KARANLIK VAR

Gerçekleştirdiği bakım ve iyileştirme çalışmaları kapsamında elektrik şebekesinin daha sağlıklı bir hale gelmesini amaçlayan Gediz Elektrik, İzmir’de hafta boyunca gerçekleştireceği elektrik çalışmalarının bölge bölge yapılacağını duyurmuştu. Bugün çalışma bölgesini biraz daha genişleten Gediz Elektrik, İzmir’in 30 ilçesinin 16 ilçesinde elektrik şebekesi çalışmalarının yapılacağını ve bu çalışmaların ortaya çıkaracağı elektrik kesintilerinin etkili olacağını duyurdu.

METROPOL İLÇELERDE DE KESİNTİLER VAR

Elektrik şebekesi çalışmalarında komple ilçeyi değil, sadece çalışma gerçekleştirilen bölgeyi elektrik kesintisi uygulamasına tabi tutan Gediz Elektrik, İzmir’de bugün gerçekleşecek olan elektrik şebekesi iyileştirme çalışmalarından etkilenecek olan Balçova, Bayındır, Bayraklı, Beydağ, Buca, Çiğli, Dikili, Karabağlar, Karşıyaka, Kınık, Kiraz, Konak, Menderes, Menemen, Ödemiş ve Tire ilçelerinin kısmi olarak elektrik kesintisi uygulamasına tabi tutulacağını açıkladı.

ÇALIŞMALAR İLE BİRLİKTE KESİNTİLER DE BİTİYOR

Elektrik şebekesi iyileştirme çalışmalarını planlı olarak gerçekleştiren Gediz Elektrik, planlı olarak gerçekleştirmesinin bir avantajı olarak resmi web sitesi aracılığıyla kesintilere dair tüm detayları iletebiliyor. Bu kapsamda elektrik kesintilerinin tam bir süresini de İzmirliler ile paylaşan Gediz Elektrik, bölge halkının önlem alabilmesi için yardımcı oluyor. Buna göre, 12 Ağustos 2022 Cuma günü İzmir’in Balçova, Bayındır, Bayraklı, Beydağ, Buca, Çiğli, Dikili, Karabağlar, Karşıyaka, Kınık, Kiraz, Konak, Menderes, Menemen, Ödemiş ve Tire ilçelerinde kısmi olarak gerçekleşecek olan elektrik kesintileri saat 17.00 itibariyle sona eriyor.