Ekonomi

12, 13 ve 14 TL’lik günlük ödemeler ile 10 bin TL’nin sahibi olabilirsiniz! İhtiyaç kredisi faiz oranları güncellendi!

Ekonomi piyasalarının yukarı yönlü hareketlerine giderek hız kazandırması, vatandaşların iyiden iyiye nakit sıkışıklığı içerisinde kalmalarına sebep oldu. Bu noktada devreye giren Denizbank, Akbank ve Garanti BBVA, ihtiyaç kredisi hizmetlerinin faiz oranlarını güncellediklerini duyurdu. Bankalar, örnek hesaplama tablolarını da yayınladı.

Denizbank İhtiyaç Kredisi Mayıs 2022

Türkiye’nin önde gelen özel bankalarından birisi olan Denizbank, yeni dönemde gelişen zorlu ekonomik şartlara karşın hem mevcut müşterilerine hem de banka üyeliğini yeni gerçekleştirecek olan müşterilerine ihtiyaç kredisi hizmeti sunacağını açıkladı.

Mayıs ayına girilmesi ile birlikte faiz oranlarını güncelleyen Denizbank, yeni faiz oranını yüzde 1,69 olarak belirledi. Banka bu faiz oranı ve 36 ay vade karşılığında sunacağı 10 bin TL’lik hizmetin aylık ödemesini 394,09 TL olarak hesapladı.

Akbank İhtiyaç Kredisi Mayıs 2022

Mayıs ayına girilmesi ile birlikte ihtiyaç kredisi faiz oranlarını güncelleyen bankalardan birisi de Akbank oldu. Geliştirdiği kampanyaların avantajlı fırsatları ile vatandaşlar tarafından sıklık ile hizmet alınan bankalardan olan Akbank, söz konusu hizmetinin ortalama faiz oranını yüzde 2,11 olarak açıkladı. Banka bu faiz oranı ve 36 ay vade karşılığında sunacak olduğu 10 bin TL’lik nakit hizmetinin aylık ödemesini, 426,62 TL olarak hesapladı.

Garanti BBVA İhtiyaç Kredisi Mayıs 2022

Türkiye’nin en önemli özel bankalarından biri olarak bankacılık sektöründe bir adım öne çıkmayı başaran Garanti BBVA, mayıs ayında ihtiyaç kredisi hizmetinin faiz oranlarını güncelledi. Söz konusu hizmetinin ortalama faiz oranını yüzde 2,41 olarak belirleyen banka, 36 ay vade karşılığında çekilecek olan 10 bin TL’lik kredinin aylık ödeme tutarını 450,69 TL olarak hesapladı.