Gündem

11 Ocak 2020- Günlük Burç Yorumunuz Size Ne Söylüyor?

11 Ocak günlük burç yorumunuz size bugün ne söylüyor? İngiliz Astrolog 11 Ocak günlük burç yorumlarınızı açıkladı. Bugün hangi burcu neler bekliyor? Bugün hangi burçlar için gün iyi geçecek? 11 Ocak günlük burç yorumlarına göre hangi burç nasıl davranmalı ve nelere dikkat etmeli? İkizler burcu 11 Ocak yorumu ne söylüyor? Yengeç burcunu 11 Ocak günü neler bekliyor? Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuza göz atmayı da unutmayın. İşte burç yorumlarınız… “

Koç Burcu- (21 Mart- 20 Nisan)

Kafanız bazı konularda karışmış olabilir. Sorunlarınızı çözemediğinizde biraz kendinize zaman tanıyıp, akışına bırakın. Bazen sürekli aynı pencereden bakmak insanı çözümsüzlüğe sürükleyebilir. Kariyer hayatınızda çok enteresan gelişmeler oluyor. Entrikalara seyirci kalmak yerine fark edip aksiyon almanız gerekiyor.

Boğa Burcu- (21 Nisan- 21 Mayıs)

Bugün bulunduğunuz ortamlar, yeni tanıştığınız insanlar sizin için çok önemli. Uzun süredir beklediğiniz, içinde yer almak istediğiniz organizasyonlar konusunda pozitif haberler alacaksınız. Maddi anlamda daha önce açıklarınızın olduğu yerleri, kariyer hayatınızdaki gelişmeler sayesinde kapatma fırsatı yakalayacaksınız.

İkizler Burcu- (22 Mayıs- 21 Haziran)

Maddi anlamda giderek şansınız büyüyor. Beklenmedik şekilde elinize geçecek paralar sizi oldukça rahatlatacak. Kafanızda büyüttüğünüz sorunlar var. Fiziksel olarak adım atmadığınız sürece çözümleme fırsatı bulamayacaksınız. Günlük rutinleriniz ve iş hayatınız en başarılı olduğunuz temalar haline geldi.

Yengeç Burcu- (22 Haziran- 23 Temmuz)

Kendinizle ilgili problemlerinize çözümler bulabilirsiniz. Çok yaratıcısınız ama bir yandan da çok tembelsiniz. Özellikle bu ara hiçbir şey yapmak istemiyorsunuz. Sanki bazı konulardan ümidinizi kesmiş gibisiniz. Toparlanın ve özellikle kalabalık ortamlarda kontrolü elden bırakmayın. İş hayatınızda dengelerin yeniden kurulması için daha fazla çalışmanız gerekiyor.

Aslan Burcu- (24 Temmuz- 21 Ağustos)

Uzun süredir hayallerinizi, isteklerinizi sorguluyor, onları elde etmek konusunda problemler yaşıyor olabilirsiniz. Hayatın kendi rehaveti, sizin aceleci tavrınızı bir nebze olsun disipline etmiş olabilir. Her ne konuda beklemek zorunda kalmış olursanız olun, tekamülünüz büyük bile olsa sonunda amacınıza ulaşacaksınız ve çok uzun bir zaman kalmadı.

Başak Burcu- (22 Ağustos- 23 Eylül)

Bugün maddi anlamdaki isteklerinizin arttığını fark edebilirsiniz. Hem bu konuda güzel haberler alabilir, aldığınız haberler ile rehavete kapılıp gereğinden yüklü harcamalara girişebilirsiniz. Genel anlamda maddi konularda biraz daha dikkatli olmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Değer verdiğiniz konularda biraz daha abartılı reaksiyonlar verebilirsiniz.

Terazi Burcu- (24 Eylül- 23 Ekim)

Bu sabah bazı konularda çok zorlandığınızı düşünebilirsiniz. Bugün genel anlamda karamsar ve gereğinden fazla disiplinli bir tavır takınmış olabilirsiniz. Kendinizi rahat bırakın demiyorum. Bu kadar çok iş bir şekilde yetişmeli. Ancak en kötü senaryoyu düşünmeyin, b planı yeterli olacaktır

Akrep Burcu- (24 Ekim- 23 Kasım)

Bugün iletişim sorunlarınızın arttığı, diğer sorunlarınızın da kafanızda büyüdüğü bir gün olabilir. Her konuyu negatif anlamda abartmaya eğilimlisiniz. Maddi anlamda, eski veya birikmiş kaynaklarınıza yönelmek durumunda kalabilir, daha fazla önlem almaya veya birikim yapmaya çalışabilirsiniz. Aşk hayatınızda gömülü kalmış duygular yeniden hortlayabilir.

Yay Burcu- (24 Kasım- 22 Aralık)

Aşk hayatınız tüm karamsarlığınıza ve aksiliklere rağmen bir şekilde adım adım yol almayı başarıyor. Her şeye rağmen geri dönüp baktığınızda, aldığınız yoldan memnunsunuz. Ailenizle ilgili ani gelişmeler olabileceği gibi, sürpriz haberler sizi şaşırtsa da mutlu edebilir. Maddi anlamda dengeleri kurmak için adım atmanız gerekir. Beklemek yeterli değil.

Oğlak Burcu- (23 Aralık- 20 Ocak)

Ortaklı yatırımlarınızda pozitif gelişmeler yaşayacaksınız. Ortaklı işlerinizde, işin seyri ortaklığı aşmış, tüm sorumluluk üzerinize kalmış olabilir. Bundan çok sıkıldınız belki de ama verdiğiniz emeğin karşılığı çok yakında size ulaşacaktır. Sonrasında bazı haklarınızı yeniden konuşabilirsiniz. Yer altından, gizlice, herkes duymadan yaptığınız işlerin sonuçları sizi mutlu edecek.

Kova Burcu- (21 Ocak- 19 Şubat)

Özellikle aileniz ile ilgili durumlar canınızı sıkıyor olabilir. İstediklerinizi elde edemediğinizde hırçınlaşıyorsunuz. Aile bireylerinize karşı çok fazla beklenti içinde ve çok karamsarsınız. Hiçbir şey düşündüğünüz gibi değil. Herkesin kendi hayatında bazı savaşları var. Sevdiklerinize karşı sabırlı olun ve onlara zaman tanıyın.

Balık Burcu- (20 Şubat- 20 Mart)

Bugün günlük rutinleriniz, iş yerinizde veya işinizle ilgili gelişmeler sizi pek memnun etmeyebilir. Bir yerden başlayıp yükselme isteğinizin önüne engeller çıkması hoşunuza gitmiyor. Merak etmeyin; en zorlandığınız konular için bile güzel haberler yakında. Sadece biraz daha sabır ve pozitif enerji.

Bir yanıt yazın