İzmir Haberleri

11 Ağustos 2022 İzmir Elektrik Kesintisi Nerelerde Olacak? İzmir Elektrik Kesintileri Listesi

Elektrik dağıtım şirketi Gediz Elektrik, İzmir’e elektrik enerjisi sağlıyor. Sağladığı elektrik enerjisini sağlıklı kılabilmek adına İzmir’de bir süredir şebeke iyileştirme çalışmaları gerçekleştiren Gediz Elektrik, aynı zamanda bu çalışmalar sırasında elektrik kesintileri uygulamasını devreye sokuyor.

GEDİZ ELEKTRİK, İZMİR’DE ŞEBEKE İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARI GERÇEKLEŞTİRİYOR

Bir süredir daha sağlıklı bir elektrik enerjisi için İzmir’in elektrik altyapısında çalışmalar gerçekleştiren Gediz Elektrik, elektrik altyapısında bakım ve iyileştirme çalışmaları yapıyor. Gerçekleştirdiği bu çalışmalara şebeke iyileştirme çalışmaları adını veren Gediz Elektrik, çalışmalarını sık sık tekrarlayarak, olası elektrik şebekesi arızalarının önüne geçmeyi hedefliyor. Ancak, Gediz Elektrik’in gerçekleştirdiği çalışmalar, elektrik kesintilerini de beraberinde getiriyor.

ŞEBEKE İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARI BUGÜN 11 İLÇEDE ELEKTRİK KESİNTİSİ ORTAYA ÇIKARIYOR

Elektrik şebekesinde gerçekleştirdiği planlı şebeke iyileştirme çalışmaları sırasında güvenlik nedeniyle elektrik kesintileri uygulamasına giden Gediz Elektrik, kesintilerin etkili olacağı bölgeleri olabildiğince sınırlamak adına çalışmalarını etap etap planlıyor. Planı doğrultusunda elektrik kesintilerinden etkilenecek olan ilçeleri, çalışmalarından önce İzmirliler ile paylaşan Gediz Elektrik, bu bilgilendirmeyi kendi web sitesi üzerinden gerçekleştiriyor. 11 Ağustos 2022 Perşembe günü için de bu bilgilendirmeyi gerçekleştirmiş olan Gediz Elektrik, bugün İzmir’in 11 ilçesinde elektrik kesintileri gerçekleştirmeye başlamış bulunuyor. İzmir’de yaşanan elektrik kesintilerinden bugün etkilenecek olan ilçeler ise; Aliağa, Bayındır, Çeşme, Menemen, Dikili, Karabağlar, Karşıyaka, Kiraz, Konak, Menderes ve Ödemiş ilçeleri oluyor.

KESİNTİLER GEDİZ ELEKTRİK’İN MESAİ BİTİMİNDE SON BULUYOR

Yaşanan elektrik kesintilerine karşı İzmirlilerin önlem alabilmesi adına çalışmalarına dair tüm detayları duyuruları arasına ekleyen Gediz Elektrik, özellikle elektrik kesintilerinin son bulacağı saati bildiriyor. Bugün gerçekleştirilecek olan bakım ve iyileştirme çalışmalarının tamamını mesai saatinde gerçekleştireceğini belirten Gediz Elektrik, saat 17.00 itibariyle tüm kesintilere son veriyor.