Ekonomi

11.11 indirimleri n11’de ve Hepsiburada da başladı! 11.11 indirimleri hangi tarihte geçerli?

Alışverişkoliklerin merakla beklediği 11.11 indirimleri n11'de ve Hepsiburada da başladı. n11 tarafından 11 Kasım tarihi itibariyle başlatılan indirim kampanyasından faydalanmak için ilk olarak alışveriş mağazasında elektronik üyelik oluşturmak gerekiyor. Kayıtlarını tamamlayan vatandaşlar alışverişine başlayabiliyor. Türkiye’nin en büyük e-ticaret platformlarından olan Hepsiburada Efsane Kasım İndirimleri 5 Kasım 2020 tarihinde başladı ve 11 Kasım 2020 tarihine kadar devam edecek.

Alışverişkoliklerin merakla beklediği 11.11 indirimleri n11’de ve Hepsiburada da başladı. n11 tarafından 11 Kasım tarihi itibariyle başlatılan indirim kampanyasından faydalanmak için ilk olarak alışveriş mağazasında elektronik üyelik oluşturmak gerekiyor. Kayıtlarını tamamlayan vatandaşlar alışverişine başlayabiliyor. Türkiye’nin en büyük e-ticaret platformlarından olan Hepsiburada Efsane Kasım İndirimleri 5 Kasım 2020 tarihinde başladı ve 11 Kasım 2020 tarihine kadar devam edecek.

n11 indirim günleri başladı

n11 tarafından 11 Kasım tarihi itibariyle başlatılan indirim kampanyasından faydalanmak için ilk olarak alışveriş mağazasında elektronik üyelik oluşturmak gerekiyor. Bu üyelik işlemleri için müşterilerin ad-soyad-adres bilgileri- telefon numaraları gibi bilgileri sisteme girmeleri gerekiyor. Kayıt sürecinde talep edilen bilgilerle üyelik işlemlerini tamamlayan vatandaşlar daha sonra alışverişe başlayabilirler. Bu süreçte de takip edilen aranan ürünler bulunacak ve n11 online alışveriş sepetine eklenecek. Bu kapsamda istediği ürünleri almak isteyen müşteriler daha sonra sepetlerinde derledikleri ürünler için kredi kartları ile ödeme yapacaklar. Ödeme işlemlerinin ardından firmalar bildirilen süre içinde kargoları kişilerin adreslerine gönderecekler.

N11 indirimli ürünler neler?

n11 online alışveriş mağazasında çok sayıda ürün listeleniyor. Giyim ürünlerinden elektronik aletlere, ev eşyasından, mobilya ürünlerine, cep telefonu bilgisayar gibi ürünlerin yanında hobi ürünlerine çok sayıda ürün satışı yapılıyor. Bu ürünlerde 11 Kasım n11 indirimleri kapsamında yüzde 10 ile yüzde 90’a varan oranlarda indirimler uygulanacak.

N11.com indirim kuponu nasıl bulunur?

N11.com Kasım indirimlerinden faydalanmak isteyen tüketiciler aynı zamanda n11.com indirim kuponu nasıl bulunur sorusunun yanıtını da merak ediyor. Her gün 09.00, 11.00, 13.00, 15.00, 17.00, 19.00 ve 21.00 saatlerinde kullanıcıların hesaplarına tek bir tıkla kupon yüklemesi yapılıyor ve bu kuponlar 11 Kasım tarihinde kullanılabiliyor. Ayrıca her gün e-ticaret platformunda saat 20.00’da başlayacak olan kuponmatik uygulaması ile de çarkı çevirerek kupon sahibi olabilirsiniz. Mobil uygulaması üzerinden de oyun kampanyaları düzenleyen n11.com buradan da kupon kazanma şansını 11 kişiye sunuyor. Kupon satış kampanyasında ise bugün son gün. Eğer 11 Kasım günü indirimli fiyat avantajlarından yararlanmak istiyorsanız bugün saat 9.30’da kupon satış kampanyası sayfasına tıklayarak kupon satın alabilirsiniz.

Kuponmatik İndirimi Nasıl Alınır?

n11 kuponmatik ile ek indirim kazanmak mümkün. Bu indirimler için n11 mobil uygulamasının indirilmesi gerekiyor. Uygulamayı indirenler uygunlama içinde kuponmatik çarkını çevirecekler.

Hepsiburada Efsane Kasım İndirimleri ne zaman bitecek?

Türkiye’nin en büyük e-ticaret platformlarından olan Hepsiburada Efsane Kasım İndirimleri 5 Kasım 2020 tarihinde başladı. Birçok ürün grubunda Kasım ayına özel indirim fırsatlarını paylaşan ünlü e-ticaret platformu indirim fırsatlarını 11 Kasım 2020 tarihine kadar devam ettirecek. Kampanyadan yararlanmak isteyenler için hala fırsat ürünleri satışına devam edilirken, Efsane Kara Cuma indirimlerinde de Hepsiburada’nın özel fırsatlarını yayınlanması bekleniyor.

Hepsiburada indirimi hangi ürünlerde?

Hepsiburada indirimi hangi ürünlerde sorusunun yanıtı da vatandaşlar tarafından merak ediliyor ve yoğun olarak araştırılıyor. Birçok ürün grubunda damping gibi indirim fırsatlarını sunan ünlü marketler zincirinde yüzlerce üründe yüze 70’e varan indirim kampanyası bulunuyor. Teknoloji, küçük ev aletleri, Oyun konsolları, ayakkabı, giyim, iç giyim, çocuk giyim ve daha nice kategoride indirim fırsatlarını yakalamak için hepsiburada.com adresini ziyaret edebilirsiniz.