Gündem

10 Ocak 2020- Dolunayın Etkisi Burcunuza Nasıl Yansıyacak?

Dolunayın Etkisi Burcunuza Nasıl Yansıyacak? 10 Ocak günlük burç yorumunuz size bugün ne söylüyor? İngiliz Astrolog 10 Ocak günlük burç yorumlarınızı açıkladı. Bugün hangi burcu neler bekliyor? Bugün hangi burçlar için gün iyi geçecek? 10 Ocak günlük burç yorumlarına göre hangi burç nasıl davranmalı ve nelere dikkat etmeli? İkizler burcu 10 Ocak yorumu ne söylüyor? Yengeç burcunu 10 Ocak günü neler bekliyor? Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuza göz atmayı da unutmayın. İşte burç yorumlarınız… “

Koç Burcu- (21 Mart- 20 Nisan)

Bugün Yengeç burcunda gerçekleşecek dolunay sizi iki ara bir derede bırakabilir. İş ve özel hayatınızın arasına sıkışmış gibi hissedebilirsiniz. Ancak canınızı sıkmayın. Özgüveniniz sayesinde sorunlarınıza çok kolay çözüm bulacaksınız. Bu dönem, duygusal alanda sizi zorlayan bir ilişkiniz varsa son verebilir, yalnızsanız sizi tamamlayacak kişiyle tanışabilirsiniz.

Boğa Burcu- (21 Nisan- 21 Mayıs)

Yengeç burcunda oluşan dolunay hayatınızla ilgili çok önemli kararlar vermeniz için sizi destekliyor. Ailenizden de alacağınız maddi destek sayesinde yeni bir iş ya da yaşam alanı kurmak için harekete geçebilirsiniz. Duygusal hayatınızda ise geçmiş ilişkiler tekrar gündeme gelebilir. Geçmiş ve gelecek arasında kalabilirsiniz. Ne yapmanız gerektiği konusunda hisleriniz size yardımcı olacak. İç sesinize güvenin.

İkizler Burcu- (22 Mayıs- 21 Haziran)

Dolunay sizi maddi anlamda yapmanız gerekenlere karar vermeniz konusunda destekliyor. Daha kazançlı bir işe girebilir, terfi ya da zam alabilirsiniz. Rutininizi değiştirmek için harekete geçebilirsiniz. Tek dikkat etmeniz gereken vesveseleriniz. Duygusal hayatınızda kötü giden ilişkilere son verme arzusu yoğun olacak. Ancak bitirmek yerine düzeltme yoluna gitmelisiniz.

Yengeç Burcu- (22 Haziran- 23 Temmuz)

Burcunuzda oluşan dolunay size değişim müjdesi veriyor. Hayatınızı tümden değiştirecek mecburiyetler yaşayabilirsiniz. Endişelenmeyin. Her şey istediğinizden daha iyi olacak. Maddi kazanımlar yaşam şartlarınızı iyileştirebilir düzeyde olacak. Bu dönem bekar Yengeç kalmayacak. Eğer yalnızsanız etrafınızda olan ama şimdiye kadar fark etmediğiniz birisi hayatınıza aniden girebilir. Sorunlu evlilik ya da ilişkisi olan Yengeçler ilişkilerini toparlama şansı yakalayacak.

Aslan Burcu- (24 Temmuz- 21 Ağustos)

Karar verme zamanı Aslanlar. Hayatınızın bundan sonrasının nasıl olacağının kararını artık vermelisiniz. Yengeç burcunda oluşan dolunay sizi bu konuda itekleyecek. Yalnız koşullar size bağlı olarak oluşacak. Hayatınızın her alanında beklenmedik değişikliklere hazırlıklı olun. Hedeflerinizi büyük belirleyin. Çünkü şans hem maddi hem duygusal alanda sizin yanınızda.

Başak Burcu- (22 Ağustos- 23 Eylül)

Hislerinizle yol alacağınız günlerin başındasınız. Rüyalarınız ve iç sesiniz size rehberlik edecek. Bugün oluşan dolunay hayat akışınızı değiştiriyor. Duygusal ilişkilerde gel gitli dönemin sonuna geldiniz. Daha sağlam ve ileriye dönük ilişkiler aniden başlayabilir, sorunlu ilişkiler düzelebilir. Fırsatlar kapınızı çalıyor. Çok iyi düşünmeli ve kendiniz için en doğrusunu değerlendirmelisiniz.

Terazi Burcu- (24 Eylül- 23 Ekim)

Dolunay kariyer hayatınızda bazı değişiklikleri de beraberinde getiriyor. Ani iş değişiklikleri ya da çalışma hayatınızı bitirme kararı alabilirsiniz. Çalışma düzeninizdeki değişim size yeni ve bol kazançlı iş imkanları sunabilir. Duygusal hayatınızda biri var ise evlilik kararı alabilir, evliyseniz çocuklarla ilgili müjdeli haberler gelebilir. Hayatınızdaki olumsuz olan tüm konuların son bulacağı güzel bir dönemdesiniz. İyi değerlendirin.

Akrep Burcu- (24 Ekim- 23 Kasım)

Bugün Yengeç burcunda bir dolunay gerçekleşiyor. Bu dolunayla birlikte hayatınızın iplerini tamamen elinize alacaksınız. Kararsız kaldığınız konular netleşebilir, hayatınızdaki belirsizlikleri bitiren gelişmeler önünüze gelebilir. Sanki ilahi bir elin size yardım ettiğini düşündürecek mucizeler yaşayabilirsiniz. Enerjinizin yükseleceği bu dönem tüm yılınızı planlayacak ve başarıdan başarıya koşacaksınız.

Yay Burcu- (24 Kasım- 22 Aralık)

Tutulma da yaşayacak bir dolunayın gerçekleştiği bugün aklınızdan geçenler önünüze gelebilir. Düşünceleriniz kaderiniz olabilir. Pozitif düşünce size pozitif enerji katacaktır. Özellikle bugünlerde bunu aklınızdan çıkarmayın. Şansın sizi bulmasını istiyorsanız düşüncelerinize ve konuşmalarınıza dikkat edin. Duygusal hayanızda iyileşmelerin görüleceği bu günlerde ne istediğinizle ilgili doğru kararı vermeye çalışın. Beklenmedik maddi kazanımlar söz konusu. İyi değerlendirin.

Oğlak Burcu- (23 Aralık- 20 Ocak)

Koşullarınızı değiştirecek güce sahip olacağınız günlerdesiniz. Zaten bir süredir bazı şeylerin değişmesi gerektiğini hissediyordunuz. Yengeç burcunda oluşacak dolunay sizi istemeseniz de değişim sürecine sokacak. Yaşamın her alanında ektiklerinizi biçme zamanı. Mevcut duruma kendinizi teslim etmek yerine isteklerinizin peşinden gitmelisiniz. Duygusal hayatınızda ise ilahi adalet zamanı. Geçmişinizle hesaplaşıp, yeniye doğru yol alacaksınız.

Kova Burcu- (21 Ocak- 19 Şubat)

Kazanma zamanı sizler için. Bugün oluşan ve tutulma gerçekleşen dolunay size her alanda kazanma şansı getiriyor. Aylık kazançlarınız artabilir, beklenmedik paralar kazanabilirsiniz. Rutininizden biraz ayrılmak ve denemek size başarı getirecek. Risk almaktan çekinmeyin. Duygusal hayatınızda ipleri elinize almak ve ilişkiyi yönetmek için güçlü duygular hissedebilirsiniz. Empati yapabildiğiniz sürece her şey yolunda gidecek.

Balık Burcu- (20 Şubat- 20 Mart)

Bugün oluşan dolunay sizi duygusal ve ruhsal olarak biraz yorabilir. Özellikle duygusal hayatınızda kararsızlıklar ve ikilemler yaşamanız olası. Aldatma ve aldatılma durumları gündeminize girebilir. Evlilik düşüncesinde bir Balıksanız bir süre daha beklemelisiniz. Ruhsal yorgunluğunuz sizi hasta edebilir. Önleminizi önceden almaya çalışın.

Bir yanıt yazın