İzmir Haberleri

10 Ağustos 2022 İzmir Su Kesintisi Mahalle Mahalle Liste! İzmir Su Kesintileri Listesi

İzmir’in su altyapısına ilişkin tüm çalışmalarda sorumlu olan İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (İZSU), İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı olarak gerçekleştirdiği çalışmalarına bugün de devam ediyor. Özellikle vatandaşlardan gelen ihbarlar doğrultusunda arızaları gidermek için çalışan İZSU, bugün İzmir’in 6 ilçesinde onarım çalışmaları gerçekleştiriyor. Öte yandan İZSU’nun gerçekleştirdiği çalışmaların ortaya çıkardığı su kesintileri saat 20.00 itibariyle sona eriyor.

İZSU’NUN SU KESİNTİLERİNDEN BUGÜN 6 İLÇE ETKİLENİYOR 

İzmir’de bakım ya da onarım temelli çalışmalardan kaynaklanan planlı veya plansız su kesintilerine ilişkin düzenli olarak çalışmalarından önce bilgilendirme gerçekleştiren İZSU, çalışmalarına ilişkin tüm detayları resmi web sitesinden kamuoyu ile paylaşıyor. Bugün onarım temelli çalışmalar gerçekleştirecek olan İZSU, İzmir ilinin 6 ilçesinde arızalardan kaynaklı olarak su kesintilerine gitmiş bulunuyor. İzmir’de bugün gerçekleşecek olan su kesintilerinden ise; Aliağa ilçesi Hacıömerli, Bozköy ve Yenişakran mahalleleri; Bayındır ilçesi Yusuflu, Fatih, Mithatpaşa, Hacı Beşir, Hacı İbrahim, Yeni ve Demircilik mahalleleri; Çeşme ilçesi Germiyan mahallesi; Konak ilçesi Ballıkuyu mahallesi; Ödemiş ilçesi Çaylı mahallesi ile Torbalı ilçesi Muratbey ve Cumhuriyet mahallelerinin etkileneceği İZSU tarafından duyuruluyor.

SU KESİNTİLERİ SAAT 20.00’A KADAR DEVAM EDİYOR

Gerçekleştirilen su kesintilerinin herhangi bir mağduriyet yaratmaması adına, kesintilerin tahmini bir süresini İzmirliler ile su kesintileri duyuruları aracılığıyla paylaşan İZSU, bugün için de aynı paylaşımı gerçekleştirmiş bulunuyor. İZSU’nun duyurularına göre, Çeşme ilçesinin Germiyan mahallesindeki su kesintileri saat 12.35 itibariyle son bulmuşken, Konak ilçesindeki su kesintileri saat 13.20’de; Aliağa ilçesindeki su kesintileri saat 14.00’da; Torbalı ilçesindeki su kesintileri saat 15.00’da; Ödemiş ilçesindeki su kesintileri saat 17.00’da; Bayındır ilçesindeki su kesintileri ise, saat 20.00’da sona eriyor.