Gündem

01 Ocak 2020- Günlük Burç Yorumunuz Size Ne Söylüyor?

1 Ocak günlük burç yorumunuz size bugün ne söylüyor? İngiliz Astrolog 1 Ocak günlük burç yorumlarınızı açıkladı. Bugün hangi burcu neler bekliyor? Bugün hangi burçlar için gün iyi geçecek? 1 Ocak günlük burç yorumlarına göre hangi burç nasıl davranmalı ve nelere dikkat etmeli? İkizler burcu 1 Ocak yorumu ne söylüyor? Yengeç burcunu 1 Ocak günü neler bekliyor? Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuza göz atmayı da unutmayın. İşte burç yorumlarınız… “

Koç Burcu- (21 Mart- 20 Nisan)

Özel hayatınız güne damgasını vuracak görünüyor. Bugünü uzundur ihmal ettiğiniz partnerinizi mutlu etmek için değerlendirebilirsiniz. Yalnız bir Koçsanız sosyalleşmenizi öneriyoruz. Aradığınız aşkı kalabalıklar içerisinde bulmanız olası görünüyor.

Boğa Burcu- (21 Nisan- 21 Mayıs)

Bugün yeni insanlarla tanışabilirsiniz hayatınıza başka insanlar sizin hayatınızdaki bazı eksikleri tamamlayabilir. Özel hayatınızda ise ertelediğiniz kararlar sizi istemediğiniz bir karar vermek durumunda bırakabilir.

İkizler Burcu- (22 Mayıs- 21 Haziran)

Başarılarınızı çekemeyen insanlarla gün boyu uğraşmanız gerekebilir. Bu biraz sizi yorsa da hadlerini bildirmek size iyi gelecek. Aşk hayatınızın monotonluğu bitiyor. Sürpriz birliktelikler size iyi gelecek.

Yengeç Burcu- (22 Haziran- 23 Temmuz)

İnsanlardan sakladığınız bir ilişkiniz varsa bu durum bugün sizi zora sokabilir. Unutmayın ki bu hayatta hiçbir şey sonsuza dek gizli kalmaz. Özel hayatınızdaki bazı pürüzler hayatınızın genelini etkileyebilir. İş ve aile ortamınız bundan etkilenecek görünüyor.

Aslan Burcu- (24 Temmuz- 21 Ağustos)

Bu sabah sahte bir mutluluk yaşayabilirsiniz. Her şey yolundaymış gibi hissedebilirsiniz. Yaşadığınız olumsuzluklardan uzaklaşmak için kendinizi kandırma yolunu bu şekilde bulabilirsiniz. Ama sorunlarınıza geçici çözümler yerine daha mantıklı yaklaşmanızı tavsiye edeceğiz.

Başak Burcu- (22 Ağustos- 23 Eylül)

Hayata karşı takındığınız pozitif tavrı devam ettirin. Hayatı dolu dolu yaşamak isteği sizi gereksiz duygulara sokabilir yalnız bu konuda dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz. Özellikle duygularınızı dengelemeniz bu dönem çok önemli. Fazla uçlarda yaşamanız sizi tamiri zor durumlara sokabilir.

Terazi Burcu- (24 Eylül- 23 Ekim)

Bugün rutinlerinizin dışına çıkabilirsiniz. Yeni ayın getirdiği enerjiyi doğru kullanırsanız hayatınıza oldukça fayda sağlayacak. Ertelediğiniz işleri bitirebilir, yapmak istedikleriniz için fırsat bulabilirsiniz. Sadece beklentilerinizi çok yükseltmeyin, hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Akrep Burcu- (24 Ekim- 23 Kasım)

Hayal kırıklıklarıyla dolu bir gün olabilir sizler için. Hayanızda önem verdiğiniz birçok şeyin karşılığını alamadığınızı düşünebilirsiniz. Olaylara daha gerçekçi yaklaşmanızı tavsiye ediyoruz. Herkes hata yapar diye düşünmeli ve düzeltmenin yolunu aramalısınız. Yalnız değilsiniz.

Yay Burcu- (24 Kasım- 22 Aralık)

Ailenizle sınanacağınız bugünü pek sakin geçiremeyebilirsiniz. Ağzınızdan çıkacaklara dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz. Öfkeyle söylenen bazı sözlerin geri dönüşü olmayabilir. Öfkenizi içinize atın demiyoruz ama olaylara fazla duygusal yaklaşmasanız her iki taraf içinde iyi olacak.

Oğlak Burcu- (23 Aralık- 20 Ocak)

Bugün teraziyi tutturmakta zorlanabilirsiniz. Gün bir yandan çok olumluyken diğer yandan birtakım olumsuzluklar sizi zorlayabilir. Gün içerisinde kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Kafanızı toplamanız zor olabilir. Yapmanız gereken sakin ve dengeli tavrınızı korumak olmalı.

Kova Burcu- (21 Ocak- 19 Şubat)

Çalışan bir Kovaysanız günü çok yorucu geçirmeniz olası. Çünkü henüz fark etmeseniz de hayat temponuzda bir yükseliş var. Kariyeriniz konusunda olumlu gelişmeler var. Bu günlerdeki bu fırsatı iyi değerlendirin. Hayata karşı gerginliğiniz bu sayede atabilirsiniz. Bu durum en çok sizi sevenleri sevindirecek.

Balık Burcu- (20 Şubat- 20 Mart)

Öncelikleriniz konusunda bir karar vermeniz gerekebilir bugün. İş ve özel hayatınızın arasına sıkışmış hissedebilirsiniz. Olumlu bir tutum sergilerseniz aksayan konuları halletmeniz daha kolay olacak. İçinde bulunduğunuz durumda yapmanız gereken gerçekten neye ihtiyacınız olduğunu belirlemek olmalı.

Bir yanıt yazın