Gündem

00.00 – 06.00 saatleri arasında, 1 ay boyunca uygulanacak: Trafiğe çıkan binlerce vatandaşa duyuru yapıldı!

Trafiğe çıkan binlerce vatandaşa duyuru yapıldı. 5 Kasım 2022 tarihine kadar sürecek. 00.00 – 06.00 saatleri arasında uygulanacak. Bu nedenle araç kullanan sürücülerin yapılan uyarıyı dikkate alması gerekiyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yaptığı yazılı açıklama ile trafik düzenlemesi duyurusunda bulundu.

İBB tarafından yapılan açıklamalarda şu ifadeler kullanıldı:

İBB ekipleri, D-100 Karayolu’nun (E-5) Küçükyalı ve Kozyatağı kavşakları arasındaki bozulan asfaltı yenileyecek. Yaklaşık 3,5 kilometrelik alanda yapılacak çalışma nedeniyle bu gece yarısından itibaren 00.00 – 06.00 saatleri arasında trafik akışı yan yoldan sağlanacak.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) bağlı ekipler E-5 İstanbul istikametinde, Maltepe Küçükyalı Kavşağı ile Kozyatağı Kavşağı arasında yaklaşık 3,5 km asfalt kaplama imalatına başlayacak. Trafiğin asgari düzeye düştüğü 00.00 – 06.00 saatlerinde yapılacak çalışma nedeniyle trafik akışı yan yoldan sağlanacak. Bu geceden itibaren başlayacak çalışmaların 5 Kasım’da tamamlanması planlanıyor.

Bahse konu bölgede trafik sirkülasyonu, UTK kararına istinaden gerekli uyarıcı ve trafik işaret levhaları kullanılarak sağlanacak. İstanbulluların trafik levhaları ve yer işaretlerine uymaları öneriliyor.